معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از مشارکت ۱۲۰ هزار هنرجوی هنرستان های کاردانش در دوره آموزش های مهارتی در طرح برون سپاری سال تحصیلی جاری خبر داد.
«علیرضا کمرئی» با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای توسعه آموزش های مهارتی و همچنین به استناد ماده ۶۶ قانون برنامه ششم توسعه و افزایش سهم آموزش های مهارتی دوره متوسطه، برنامه برون سپاری و توسعه مشارکت در اجرای آموزش های عملی و کارگاهی بر محور استانداردهای مهارتی اولویت دارد و بهره گیری از ظرفیت بخش های خصوصی به عنوان یک راهبرد محوری در آموزش های مهارتی پیگیری می شود.
وی افزود: آموزش های مهارتی کاردانش نوعی آموزش مشارکتی با دستگاه های دولتی، غیردولتی و بخش های خصوصی است که براساس آئین نامه همکاری وزارتخانه ها، سازمان ها و مراکز تولیدی و آموزشی دراجرای نظام جدید آموزش متوسطه، انجام می شود.
کمرئی خاطرنشان کرد: آموزش های مهارتی به منظور جذب و تشویق دانش آموزان مستعد و علاقه مند برای کسب مهارت های مورد نیاز جامعه و گسترش آموزش متناسب با نیاز و آمایش سرزمین توسعه می یابد.
وی اظهارکرد: هدف این آموزش، تربیت نیروی ماهر، نیمه ماهر، استادکار و سرپرست بخش برای بخش های مختلف اقتصادی، صنعتی، خدماتی، کشاورزی و هنری است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: براساس آئین نامه همکاری بین دستگاهی با توجه به ماهیت آموزش های کاردانش، در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ تعداد ۱۱۹ هزار و ۷۰۷ هنرجو معادل ۲۴.۹۴ درصد از کل هنرجویان شاخه کاردانش به شیوه برون سپاری توسط بخش های دولتی و خصوصی به مهارت آموزی اشتغال داشته اند.
کمرئی اضافه کرد: از این تعداد هنرجو، سهم بخش های دولتی بیش از ۲۴ درصد و سهم بخش خصوصی نیز ۷۶ درصد بوده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.