0
0

سلام ، مشکلی ک دارم اینه که خیلی زود خسته میشم مثلا دو هفته خوب درس میخونم و بعد خسته میشم و یکی دوروز اصلا درس نمیخونم و این خیلی بده و نمیتونم درمقابل این خستگیا مقاومت کنم. علت خستگی در ابتدای صبح و کسل بودن در بین واحدهای مطالعاتی چیه؟

0
0

سلام

١- اگر خستگى شما ناشى از مشکلات روحى و بى انگیزگى است، باید اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود را مشخص کنید. زیرا یکی از عوامل جلوبرنده هر حرکتی داشتن هدف است.
توجه داشته باشید،برای رسیدن به هدف نیاز به پشتکار زیادی دارید.بنابراین هنگاهى که احساس خستگى کردید هدف خود را مرور کنید تا با انرژى به ادامه مطالعه خود بپردازید.

٢- یکی از عوامل جلوبرنده هر حرکتی داشتن هدف است.اهدافتان را مکتوب کنید و هرروز به انها فکر کنید و خود را لایق رسیدن به هدفتان بدانید.

‏‎٣- زیرا یکی ازعوامل مؤثر در غلبه بر خستگى جسمى ، خواب متعادل است.
اگر خستگى شما جسمى است ،باید حتما ساعت خواب بیداری خود را تنظیم نمایید و ساعت بیداری و خواب ثابتی داشته باشید.
میزان خواب شبانه روز شما باید بین ۶/۵ الی ۸/۵ باشد.تنظیم ساعت خواب نقش بسزایی در کاهش خستگی و افزایش تمرکز در حین مطالعه دارد.

‏‎٤- ‏‎ورزش روزانه هوازى در حدود ١٥ تا ٣٠ دقیقه سبب نشاط و شادابی هرچه بیشتر می شود و به شما کمک می کند با انرژی بیشتری برنامه مطالعاتى خود را انحام دهید.
همچنین ورزش منظم سبب کاهش سطح اضطراب و افزایش آرامش خواهد شد.

٥- مطابق برنامه مطالعه کنید و سعی کنید حتما تنوع مطالعاتی را رعایت نمایید.
برای مثال دروس تمرینی را در ابتدای برنامه و دروس خواندنی و حفظی را در انتهای برنامه قرار داده تا در ابتدای روز که انرژی بیشتری دارید به دروس تمرینی و در انتهای روز که انرژی شما کاهش یافته دروس خواندنی و حفظی را مطالعه نمایید.

٦- همچنین یکی دیگر از مواردی که به شما کمک می کند برنامه مطالعاتی خود را با جدیت بیشتری جلو ببرید، شرکت در یک آزمون آزمایشی است، بنابراین حتما در یک آزمون آزمایشی شرکت کنید و سعی کنید مطابق بودجه بندی آن برنامه پیش بروید.

بنابراین، حتما هدف خود را مکتوب کرده و آن را هرروز جلوی چشم خود قرار دهید. همچنین با انجام ورزش روزانه و کنترل ساعت خوا ب و بیداری خود می توانید بر خستگی خود غلبه کرده و با حداکثر انرژی به مطالعه بپردازید.

نمایش 1 نتیجه
پاسخ شما

لطفاً جهت ثبت ابتدا