وی اظهار داشت: دانش آموزان عشایر رنگین کمانی از آداب و رسوم کشور و دارای جمیع فضایل و خصوصیت های اخلاقی هستند.
وی گفت: در سایه تلاش های مرحوم محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش و پرورش عشایری کشور روشنایی سواد به سیاه چادرهای صمیمی عشایر راه یافت.
حکیم زاده افزود: اولین دانشسرای عشایری در سال ۱۳۳۶ در ایران تشکیل شد ولی این حرکت ارزشمند ادامه نیافت و امروز یکی از خواسته های عشایر راه اندازی آموزشگاهها و دانشسراهای تربیت معلم عشایر برای پرورش نیروهای بومی است.
وی اظهار داشت: آموزش عشایری جلوه ای از عدالت آموزشی است که بزرگترین ثروت آن معلمان عشایری هستند و امروز عشایر نیاز دارند از بین خودشان معلم، وکیل و روانشناس عشایر داشته باشند
وی گفت: حفظ ارزش های زندگی عشایر باید مورد توجه قرار گیرد و پاس داشته شود و کودکان ما مانند فرزندان عشایر باید قانون طبیعت و حفظ محیط زیست را بشناسند و به آن احترام بگذارند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: فعالیت های آموزش و پرورش و برگزاری اردوهای فرهنگی و تربیتی برای دانش آموزان در رده های سنی مختلف با دوره های آموزش گوناگون در راستای اهداف سند تحول بنیادین است.
قاسمعلی خدابنده افزود: پرداختن به برنامه عدالت آموزشی برای دانش آموزان در مناطق کم برخوردار در طول دوره تابستان فرصتی را فراهم می کند تا از برنامه های اردوهای تربیتی بهره مند شوند و بتوانند مهارت های مختلف را فرا بگیرند.
وی اظهار داشت: نظم پذیری، اجتماع پذیری، توجه به بهداشت فردی و اجتماعی، روبرو شدن با مشکلات، نوع دوستی و دوست یابی و یافتن راه حل برای مشکلات اجتماعی از مهارت هایی است که دانش آموزان در طول این دوره ها فرا می گیرند ضمن اینکه فرصتی برای زیارت حضرت امام رضا (ع) برای این عزیزان فراهم می شود.
اردوی دانش آموزان عشایر کشور با حضور ۵۰۰ دانش آموزان پسر از ۲۳ استان در اردوگاه شهید رجایی باغرود نیشابور تا ۲۳ مرداد ماه ادامه دارد.
شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است
منبع : ایرنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.