قاسم رضانژاد با بیان اینکه خدمات الکترونیکی آزمایشگاهی و کارگاهی این دانشگاه در سامانه شاپنا راه اندازی می شود؛ اظهار کرد: مرکز آزمایشگاه های ملی و قطبی به عنوان یکی از زیرمجموعه های معاونت فناوری و پژوهش در زمینه ارتقای کیفیت آموزشی، توسعه و گسترش تحقیقات و پژوهش های بنیادین و کاربردی، استانداردسازی آزمایشگاه ها، کارگاه ها، راه اندازی شبکه آزمایشگاهی و کارگاهی و همچنین نظارت بر راه اندازی آزمایشگاه ها و کارگاه های مجازی فعالیت می کند.
وی تصریح کرد: همچنین ۳۱ کمیته فنی آزمایشگاهی و کارگاهی در ۳۱ استان کشور براساس آیین نامه آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاهی سال ۱۳۹۵ تشکیل شده که به عنوان بازوهای کارآمد این مرکز علمی – تحقیقاتی در پیاده سازی و ارتقای اهداف فعالیت می کند.
رضانژاد با بیان اینکه نزدیک به ۱۷ درصد از دانشجویان دانشگاه پیام نور نیز در رشته های نیازمند به آزمایشگاه تحصیل می کنند؛ یادآور شد: در حال حاضر ۳۷۴ مرکز در دانشگاه پیام نور مجهز به آزمایشگاه و کارگاه است.
وی با اشاره به توسعه تجهیزات آزمایشگاهی افزود: نزدیک به ۶۰ هزار محصول در قالب ۴ هزار و ۷۰۰ نوع تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی در مراکز پیام نور سراسر کشور وجود دارد که از این تعداد نزدیک به ۴ هزار و ۵۰۰ مورد آن مدرن، پیشرفته و تحقیقاتی است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.