۸۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل می کنند
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در نخستین گزارش ارائه شده در ۱۵ بهمن سال ۹۶، شمار دانشجویان بین الملل این دانشگاه حدود ۷۱۸ تن بود که از آن پس تاکنون به بیش از ۷۹۰ دانشجو از ۴۴ کشور جهان افزایش یافته است.
رامین کردی در نشست هیات رئیسه این دانشگاه با اشاره به سیاست جذب دانشجویان در پردیس بین الملل گفت: درحال حاضر شمار دانشجویان ایرانی پردیس بین الملل حدود ۹۰۰ نفر است. براساس سیاست های اتخاذ شده، باید تعداد دانشجویان خارجی افزایش یابد. نباید دانشجوی شهریه پرداز داخلی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی جذب کرد که در این راستا نیز اقداماتی صورت گرفته است.
معاون بین الملل دانشگاه، به تشریح برنامه های دانشگاه در زمینه برگزاری دوره های مشترک بین المللی پرداخت و گفت: به این منظور تفاهم نامه هایی با دانشگاه کشورهای مختلف امضا و دوره های متعددی برگزار شده است.
کردی در تشریح برنامه ها و اقدامات معاونت بین الملل گفت: برنامه های معاونت بین الملل در راستای ارتقاء آموزشی، پژوهشی و خدمات دانشگاه تدوین شده است. هدف از این برنامه ها شناسایی فرهنگ ایرانی و اسلامی، تبیین الگوی مرجعیت علمی در منطقه و حرکت در جهت اقتصاد مقاومتی است.
** پیشرفت برنامه های بین المللی
کردی با تاکید بر هم افزایی حوزه های مختلف دانشگاه در توسعه امور بین الملل گفت: در این راستا تمرکززدایی امور بین المللی از مرکز به محیط، انتقال دانش و تجربه بین المللی سازی و تسهیل و روان سازی فرآیندها در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به فعالیت پردیس بین المللی دانشگاه در کیش و دانشکده های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی گفت: با دانشکده ها تفاهم نامه هایی به منظور توسعه فعالیت های بین المللی تدوین شده تا از ظرفیت ها در این عرصه استفاده شود.
کردی بر لزوم ایجاد شبکه داخلی معاونت بین الملل و شبکه بین المللی دانشگاه تأکید کرد و گفت: درحال حاضر شبکه داخلی معاونت بین الملل در دانشکده ها، بیمارستان ها، مراکز تحقیقاتی و گروه های آموزشی تشکیل شده است. برای ایجاد شبکه بین المللی هم پیشنهاد کانون پورسینا متشکل از فارغ التحصیلان و همکاران دانشگاه در خارج از کشور مطرح شد.
وی گفت: پس از مطالعات بسیار این نتیجه حاصل شد که شبکه جهانی دانشگاه (TUMS Global Network) ایجاد شود تا هم اعضای هیات علمی دانشگاه و هم اعضای هیات علمی خارجی عضو آن شوند. وب سایت این شبکه نیز طراحی شده که پس از پایان اجرای آزمایشی و رفع اشکالات آن، به زودی اعلام عمومی میشود.
معاون بین الملل دانشگاه با اشاره به مزایای ایجاد این شبکه گفت: در وب سایت شبکه اطلاعات همه افرادی که علاقه مند به فعالیت بین المللی هستند درج می شود و کمک میکند که اساتید و محققان خارجی همکاران خود در رشته های مختلف بهتر شناسایی کنند.
** طراحی رشته های مورد نیاز کشورهای همسایه
وی با اشاره به ظرفیت رشته های مختلف دانشگاه در عرصه بین المللی گفت: یکی از برنامه های معاونت بین الملل طراحی رشته های جدید و مورد نیاز کشورهای همسایه بود. در این مدت برنامه آموزشی (کوریکولوم) ۹ رشته طراحی شده و مورد تصویب قرارگرفته است. در حال حاضر ۲۲۴ رشته آمادگی پذیرش دانشجوی خارجی وجود دارد که باید از این ظرفیت بیشترین استفاده را برد.
کردی همچنین از ایجاد شعبه های خارجی دانشگاه خبر داد و گفت: مقدمات ایجاد شعبه سلیمانیه و کربلا در عراق فراهم شده و رایزنی برای ایجاد شعبه قطر صورت گرفته است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.