ناصر مطیعی عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در این زمینه، اظهار کرد: جمعیت دانشجویی کشور سیال است و ترم به ترم این میزان جمعیت، تغییر میکند چرا که تعدادی دانش آموخته یا مشغول به تحصیل میشوند.
وی افزود: صندوق رفاه دانشجویان با صدور بخشنامهای به تمام دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور اعلام کرد که مشخصات دانشجویان کم بینا و نابینا را برای این صندوق ارسال کنند و یکی از دلایل صدور این بخشنامه، به روز کردن اطلاعات مرتبط است.
مشاور وزیر علوم با اشاره به پیشنهاد صندوق رفاه به کمیسیون دائمی هیأت امنای این صندوق، گفت: این پیشنهاد، شامل منابع و میزان کمکهای صندوق به دانشجویان نابینا و کم بینا است که در تلاشیم کمکهای تجهیزاتی را برای آنها در نظر بگیریم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان، خاطرنشان کرد: دانشجویان نابینا و کم بینا برای داشتن زندگی فردی و آموزشی با کیفیت تر، نیاز به تجهیزات ویژه ای دارند که غالباً تمکن مالی ندارند.
مطیعی تاکید کرد: صندوق رفاه دانشجویان در تلاش است تا حد امکان به این گروه از دانشجویان و دانشگاههای محل تحصیل شأن امکانات بیشتری اختصاص بدهد.
وی گفت: به جرأت میتوان گفت کمک به دانشجویان نابینا و کم بینا در فعالیتهای پنج، شش سال اخیر صندوق رفاه دانشجویان، جدید است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.