به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایرنا، گروه خونی در سال ۱۹۰۱ میلادی توسط یک پزشک اتریشی به نام کارل لندشتاینر کشف و منجر به دریافت جایزه نوبل شد.
شناخت گروه های خونی نقش قابل وصفی در نجات جان انسان ها دارد. چهار گروه خونی A، B، AB و O وجود دارد و تفاوت گروه هایی خونی به علت وجود یا عدم وجود پروتئینی به نام آنتی ژنی است.آنتی ژن بدن را برای ساخت آنتی بادی تحریک می کند. آنتی بادی ماده ای است که در پاسخ به تحریک یک آنتی ژن در بدن ساخته شده و با آن واکنش نشان می دهد. منخصصان تغذیه بر این باورند که هر گروه خونی رژیم منحصر به خود دارد که بهتر است مدنظر گرفته شود.
*** مواد غذایی که توصیه می شود افراد با گروه خونی B استفاده کنند:
برگ چغندر،چغندر،خیار،رازیانه،شوید،گشنیز،سیب،زردآلو،زغال اخته،طالبی،گیلاس،کیوی ،خربزه،هلو،جعفریی قارچ،سیر، کاهو،تره فرنگی،زنجبیل،بروکلی،کلم بروکسل،انواع کلم ،هویج،گل کلم،بادمجان،فلفل،موز،،انگور،آناناس،آلو،هندوانه،شیرگا، شیر بز،پنیر تهیه شده از شیر بز،ماست،گوشت گاو،گوشت گوساله،جگر،گوشت گوسفند.
***مواد غذایی که مناسب افراد با گروه خونی B نیست
کنگر،ذرت،کدو تنبل،تربچه،زیتون،ریواس،گوجه فرنگی ،آوکادو،نارگیل،خرمالو،انار،گلابی،بستنی،گوشت مرغ،گوشت اردک، گوشت غاز و بلدرچین.ورزش های یوگا و تای چی به این افراد توصیه می شود و باید از استرس و تنش روحی اجتناب کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.