به گزارش بهداشت نیوز محققان دانشگاه اکستر میگویند، تمام افراد مبتلا به دیابت نوع۲ نباید تحت یک نوع درمان قرار گیرند. اما برای این دسته از بیماران هنوز شرایطی فراهم نشده است که هر کدام بدانند برای درمان دیابتشان به چه نوع درمانی نیاز دارند.
در گذشته محققان سوئدی و فنلاندی، بزرگسالان مبتلا به دیابت را، با توجه به شدت بیماری و مشکلات ناشی از آنها، به ۵ گروه تقسیمبندی کرده بودند. اما بررسی جدید بریتانیاییها نشان داد که در نظر گرفتن سن ابتلا و شاخص توده بدنی و همچنین عملکرد کلیه در انتخاب بهترین روش درمان موثرتر است.
هنگام معاینه بیماران باید به این موضوع که کدام یک از آنها گرفتار بیماریهای ناشی از دیابت مانند بیماریهای کلیوی شدهاند، توجه کرد.
محققان دانشگاه اکستر میگویند، پزشکان میتوانند با توجه به عوامل سن و شاخص توده بدنی، ویژگیهای دقیق هر بیمار را به خوبی شناسایی و درمان مناسبی برای او تجویز کنند.
دیابت، بیماری خطرناکی است که موجب افزایش قند خون تا حدی میشود که به اندامهای بدن، رگهای خونی، اعصاب و دیگر بخشها صدمه میزند.
بنابر سازمان جهانی بهداشت، دیابت یکی از اصلیترین بیماریهای کلیوی، نابینایی، سکتههای مغزی و قلبی و قطع پاست.
در حال حاضر حدود ۳۰,۳ میلیون نفر مبتلا به دیابت و ۸۴,۱ میلیون نفر در مرحله پیش از دیابت، در ایالات متحده وجود دارد. همچنین بیشتر افراد از میان سه نوع دیابت اصلی، به دیابت نوع ۲ مبتلا میشوند. این نوع دیابت به دلیل ناتوانی بدن در تولید انسولین به اندازه کافی ایجاد میشود. انسولین، هورمونی است که به سلولهای بدن کمک میکند، قند را برای استفاده به انرژی تبدیل کنند.
دو نوع دیگر دیابت، دیابت بارداری و دیابت نوع ۱ است که در دیابت بارداری، برخی از زنان هنگام بارداری به آن مبتلا میشوند و دیابت نوع ۱ هم زمانی به وجود میآید که سیستم ایمنی بدن، توانایی لوزالمعده را برای تولید انسولین، از بین میبرد.
در حال حاضر بنابر تخمینها، حدود ۴۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به بیماری دیابت نوع ۲ مبتلا هستند و محققان دانشگاه اکستر معتقدند، با استفاده از شاخص توده بدنی و عامل سن، میتوان بهترین درمان را برای هر فرد در نظر گرفت و این بیماری را درمان کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.