یک واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری همدان با تکیه بر توانمندیهای داخلی، قیر خود ترمیم با عمر طولانی در کشور تولید کرد.علی قنبری مدیرعامل این واحد فناور درباره تولید این محصول گفت: با توجه به آسیبپذیری آسفالتهای خیابانها و بزرگراهها ما توانستیم با بهکارگیری دانش بومی در کشور برای نخستین بار قیر خود ترمیمشونده تولید کنیم.
وی گفت: ما توانستیم با انجام یک سری فرآیندهای فناورانه، قیر خالص را تغییر داده و قیری با خاصیت خود تعمیری و خود ترمیمی تولید کنیم که این محصول عمری چند برابر نمونه خالص دارد.
قنبری با اشاره به این موضوع که برای تولید انبوه این محصول فناور نیاز به حمایت دارد، گفت: برای این محصول فناور تقاضا از کشورهای خارجی وجود دارد ولی ما در نظر داریم تا بتوانیم این محصول را در کشور به تولید انبوه برسانیم.
وی اظهارکرد: مقاومت در برابر ترک خوردگی، بهبود خواص رئولوژیکی و خواص فیزیکی، مقاومت در برابر آسیبهای رطوبتی و ترمیم آسیبدیدگیها با عمر چند برابر از جمله مزیتهای تولید قیر ترمیمشونده است.
وی ضمن اشاره به این موضوع که قیر ترمیمشونده در مناطقی که بارندگی زیاد دارد کمترین آسیب را میبیند، گفت: این ماده خاصیت کشسانی دارد و وقتی با قیر خالص ترکیب میشود کاملاً همگن میشود و با خود قیر خالص هیچ فرقی ندارد.
وی بیان کرد: با توجه به مقاومت بالای این محصول، در فرودگاهها بسیار کاربردی است و عمر طولانی در برابر آسیبدیدگی دارد.
قنبری یادآور شد: در صورت فراهم شدن بسترهای لازم برای تولید انبوه این محصول میتوانیم نیروی انسانی جذب کنیم و اشتغالزایی داشته باشیم اما اکنون با توجه به کاربردی بودن این محصول فناور، به دلیل وجود مشکلات کار متوقف مانده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.