به گزارش بهداشت نیوز به نقل از فارس، گردو حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳ بوده که نقش مهمی در کاهش فشار خون دارد. پژوهش های جدید انجام شده در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا حاکی است گردو می تواند سیستم قلبی و عروقی انسان را هم سالم نگهدارد.
آزمایشی که در این زمینه بر روی ۴۵ داوطلب ۳۰ تا ۶۵ ساله صورت گرفته، حاکی است مصرف گردو هم باعث کاهش وزن آنها شده، هم فشار خون آنان را کمتر کرده و هم به کاسته شدن از فشار مغز، میزان کلسترول و سفتی شریان های بدن انجامیده است که این مسائل به کاهش خطر سکته قلبی منجر می شود.
پژوهشگران معتقدند همه این خواص مفید به علت وجود امگا ۳ در گردو نیست و احتمالا نوعی خاص از فیبر در گردو وجود دارد که باعث تمامی این ویژگی های مثبت در این میوه شگفت انگیز شده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.