به گزارش خبرنگار مهر، تیم تحقیق در این مطالعه به ارزیابی تأثیرات “صرف غذا در زمان محدود” (TRE ) در مورد ۱۵ مرد در مدت یک هفته پرداخت.
«لئونی هیلبورن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «مردانی که در معرض ریسک بالا ابتلاء به دیابت نوع۲بودند، مدت زمان مصرف غذایشان به ۹ ساعت در روز محدود شد.»
واکنش گلوکز خون به یک وعده غذایی استاندارد در هر روز ارزیابی میشد. محققان دریافتند TRE موجب بهبود کنترل گلوکز شد.
هیلبورن در ادامه میافزاید: «نتایج بیانگر آن است که تنظیم مدت زمان، و نه نوع تغذیه، میتواند موجب بهبود کنترل گلوکز شود. ما در این مطالعه شاهد میزان کمی کاهش وزن بودیم که ممکن است عامل سهیم در نتایج باشد.»
در این مطالعه، شرکت کنندگان باید رژیم غذایی عادی شأن را بین ساعات ۹.۳۰ صبح تا ۷.۳۰ عصر میخوردند. آنها در طول این مدت متوجه شدند که میزان مقاومت گلوکز خون در حالت ناشتا به شکل قابل توجهی بهبود یافت.
درحالیکه این نتایج اولیه برای کنترل گلوکز خون امیدبخش بودند، اما محققان بر انجام مطالعهای بزرگتر در مدتی طولانیتر به منظور ارزیابی کارآمدی این الگوی غذایی تاکید دارند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.