به گزارش بهداشت نیوز به نقل از ایرنا، از دانه کاکائو برای تولید انواع شکلات استفاده میشود و سال ها است که خاصیت درمانی ترکیبات مختلف این ماده از نظر علمی به تایید رسیده است. برای مثال، پلیفنول موجود در شکلات تیره، در بهبود آرامش و خلق و خو نقش دارد و فلاونول موجود در شکلات نیز از کاهش حافظه مرتبط با سن جلوگیری میکند.
در مطالعات جدید محققان تاثیر مصرف درازمدت فلاونول بر فعالیت مغز را مورد بررسی قرار دادند.در این مطالعه داوطلبان به سه گروه تقسیم شدند که به میزان کم، متوسط و زیاد به مدت سه ماه کاکائو مصرف کردند.
نتایج مطالعات نشان میدهد مصرف روزانه کاکائو به مقدار متوسط باعث بهبود عملکرد حافظه، پردازش اطلاعات بصری، پردازش ذهنی و تسلط کلامی میشود. از طرفی در افرادی که اختلال شناختی ضعیفی داشتند، بهبود قابل توجهی حاصل شد.
در ادامه مطالعات آمده است فلاونول موجود در کاکائو اثرات مفیدی بر سلامت قلب و عروق دارد و حجم خون مغز را افزایش میدهد و اثر مثبتی بر عملکرد شناختی در طول زمان دارد.
نتایج این مطالعه در نشریه Frontiers in Nutrition منتشر شده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.