به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، طبق مطالعات جدید، بیماری آلزایمر میتواند با استفاده از ترکیبی از نور و صدا درمان شود.
براساس گزارش «دیلیمیل»، این مطالعه نشان میدهد که درمانهای غیرتهاجمی با تخریب پروتئینهای نامناسب در مغز موشها، حافظه را تقویت میکند.
پیش از این صدادرمانی و نوردرمانی به طور جداگانه برای درمان این بیماری موثر بود اما ترکیب این دو درمان نتایج بهتری را نشان داد. دانشمندان امیدوارند این رویکرد با استفاده از امواج گاما بتواند بر روی انسانها موثرتر باشد.
«لی هوی تسای» نویسنده ارشد این مطالعه از موسسه پیکور در موسسه فناوری ماساچوست گفت: زمانی که ترکیبی از تحریکهای نوری و شنیداری به مدت یک هفته بر روی بیماران اعمال شد ما شاهد تعامل بخش جلویی مغز و کاهش چشمگیر آمیلوئیدها بودیم. آمیلوئید بتا مولکولهایی هستند که با تجمع در پلاکهایی که نورونها را میبلعند منجر به ایجاد علائم آلزایمر میشوند. همچنین در این آزمایش محققان شاهد پاکسازی پلاکهایی از بخش ماده خاکستری مغز بودند.
گفتنی است؛ بخش جلویی مغز عملکردهای اجرایی را کنترل میکند. این عملکردها مجموعهای از مهارتهای ذهنی هستند که به ما در انجام کارها کمک میکنند. همچنین این بخش نخستین مکانی است که تحت تاثیر بیماری آلزایمر قرار میگیرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.