وی با بیان اینکه این پایگاه در سال ۲۰۲۳ راه اندازی خواهد شد، ادامه داد: مطابق برنامه ۴۰ میلیون دلار در ساخت و تجهیز پایگاه فضایی غیردولتی در استان نیژنی نووگراد سرمایه گذاری خواهد شد.
رئیس شرکت کاسموکورس گفت که تا سال ۲۰۲۳ فاز اول پایگاه فضایی راه اندازی می شود و نخستین پرتاب فضاپیما برای سفر گردشگران فضایی از این پایگاه در سال ۲۰۲۵ صورت می گیرد.
براساس گزارش ریانووستی، روسیه اکنون دو پایگاه فضایی به نام های پلستسک در شمال غرب این کشور و واستوچنی در شرق دارد.
با این وجود بخش قابل توجهی از پرتاب های فضایی روسیه از پایگاه فضایی بایکانور در قزاقستان صورت می گیرد که در دوران شوروی ساخته شد و اکنون روسیه سالانه بابت اجاره آن ۱۰۰ میلیون دلار به قزاقستان پرداخت می کند.
گفتنی است، شرکت بلواوریجین متعلق به جف بزوس مالک شرکت آمازون آمریکا نخستین کسی بود که از طرح تجاری خود برای اعزام گردشگر به فضا خبر داد و مدعی شد در نیمه نخست سال ۲۰۱۹، چنین رویایی به تحقق خواهد پیوست.
براساس طرح جف بزوس، فضاپیمای ساخته شده این شرکت با یک کپسول ویژه با توان حمل شش مسافر (بدون خدمه به دلیل اتوماتیک بودن تمامی شرایط) راهی فضا خواهد شد.
مسافران تنها یک روز برای انجام این سفر فضایی آموزش می بینند و زمانی که کپسول به فضا می رسد چهار دقیقه فرصت دارند در شرایط بی وزنی در اطراف گشتی زده و استراحت کنند، ضمن اینکه مدت زمان این پرواز ۱۱ دقیقه است.
منبع : ایرنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.