این جت برای کشور استرالیا و به منظور کاهش خطای انسانی ساخته شده است.
طبق پیش بینیها انتظار میرود تا هواپیمای جنگنده خودران بوئینگ در سال ۲۰۲۰ در آسمان به پرواز در آید. این هواپیما به منظور پرواز در کنار جتهای دارای خدمه در طی جنگهای هوایی طراحی شده است. همچنین تستهای هشدار اولیه، جمع آوری اطلاعات، نظارت و شناسایی را نیز انجام خواهد داد.
این هواپیما که با عنوان سیستم نیروی هوایی بوئینگ شناخته میشود و به کاهش برخی از خطرات در شرایط جنگی کمک میکند، قادر خواهد بود در مسیرهای طولانی بدون دخالت خلبان پرواز کرده و نسبت به هواپیماهای جنگی دیگر، مقاومت بیشتری را در جنگهای هوایی از خود نشان دهد. همچنین در زمان مشابه میتواند اطلاعات بیشتری را جمع آوری و پالایش نماید. این هواپیما اولین جت جنگی است که تمامی مراحل طراحی و توسعه آن طی یک دهه اخیر توسط استرالیا انجام پذیرفته است.
بوئینگ هزینههای مربوط به این پروژه را منتشر نکرده است، اما ادعا میکند که هزینه این جت از یک جت جنگنده معمولی پایینتر بوده است. این هواپیما دید جدیدی را برای فروشندگان هواپیما در سراسر جهان بوجود خواهد آورد. ارتش آمریکا نیز بدون توجه به سطح کار خود، علاقمند به استفاده از این نوع هواپیما خواهد بود. این هواپیما در سال ۲۰۱۷ به عنوان بخشی از برنامه Wideman Loyal طراحی شد که هدف آن طراحی و توسعه یک هواپیمای بدون سرنشین بود. هدف از این برنامه در نهایت پرواز هواپیماهای بدون سرنشین در سال ۲۰۳۰ میباشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.