سرپرست سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: ۳۴ مورد از حدود ۴۳ خطر طبیعی جهان در ایران ثبت شده است.علیرضا شهیدی افزود: یکی از اهداف این سازمان شناخت خطرهای زمین شناسی است که می تواند کمک بزرگی برای سایر بخش های کشور باشد.
وی با بیان اینکه اکتشاف در توسعه پایدار کشور نقش مهمی دارد اظهار داشت: اکتشاف باعث می شود توزیع عادلانه ثروت در تمام مناطق کشور انجام شود.
او گفت: بیشتر اکتشافات معادن مهم ایران در مناطق محروم قرار دارند که با این اکتشافات توزیع ثروت در همه مناطق کم برخوردار میسر می شود.
شهیدی با بیان اینکه اکتشافات در جهان به پایان رسیده و همه به دنبال مخازن پنهان هستند، افزود: اکنون عمق اکتشافات مخازن پنهان در حوزه زمین شناسی در کشوری مانند آمریکا به ۳۸ متر رسیده در حالی که این میزان در ایران نیم متر است.
وی اظهار داشت: طبق برنامه ریزی ها، در افق ۱۴۰۴ شناسایی ۵۵ میلیون تن فولاد و ذخایر آهنی دنبال خواهد شد.
سرپرست سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور با اشاره به برنامه ریزی برای کشف و شناسایی ذخایر پنهان کشور گفت: افزایش سه برابری اکتشافات در افق جدید برنامه ریزی شده است که این مهم نیازمند اعتبارهای کافی است.
شهیدی افزود: در مشهد ۲ خطرشناسایی شده است که مهم ترین آن کمبود منابع آب است که به دنبال شناسایی منابع جدید آب از کوه های هزار مسجد هستیم و از سوی دیگر بیشتر دشت های استان فرونشست داشته اند.
منبع : ایرنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.