به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت سیمرغ، پنیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است، اما ممکن است حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده و سدیم باشد. آیا باید پنیر بیشتر بخوریم؟
پنیر طی ۵۰ سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. تحقیقات نشان می دهند مصرف آن از سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۹ سه برابر شده است. تنوع پنیرها و تعداد متخصصان تولید پنیر نیز بیشتر از قبل شده است.
برخی افراد به خاطر حساسیت به شیر یا عدم تحمل لاکتوز و یا به دلیل انتخاب رژیم برای کاهش وزن از مصرف مواد لبنی اجتناب می کنند.
پنیر دارای مزیت هایی است که بری از آنها شگفت انگیز هستند.
انواع پنیر
پنیر یکی از مهم ترین ترکیبات همراه برخی غذاهای محبوب، از جمله پیتزا، غذای مکزیکی، سالاد و دیگر ساندویچ هاست. به علاوه پنیر می تواند یک میان وعده یا پیش غذا باشد و به سس، سوپ، شیرینی ها و بسیاری از غذاها اضافه می شود. صدها نوع پنیر وجود دارد که طعم آن ها نیز متنوع است.
– پنیر با شیر کامل. هر ۲۸ گرم آن حاوی ۶ تا ۱۰ گرم چربی است. از این میزان ۴ تا ۶ گرم آن چربی اشباع شده است.
– پنیر کم چرب یا پنیری که چربی آن گرفته شده. این پنیر با شیر ۲ درصد تولید می شود. شیر بدون چربی یا شیر خشک نیز برای تولید این پنیر استفاده می شود.
– پنیرهای تازه پنیرهایی هستند که مدت زیادی نگهداری نمی شوند. این پنیرها اغلب رطوبت بالا و بافت نرم و طعم ملایمی هستند.
– پنیرهای بالغ یا پنیرهایی که تولید آن ها مدت زیادی طول می کشد، دارای بافت سفت تری هستند و معمولا به مدت ۶ ماه یا بیشتر نگهداری می شوند. هر چه مدت نگهداری طولانی تر باشد، طعم و بوی پنیر قوی تر خواهد بود. پنیر چدار و پنیر سوئیسی از این نوع هستند.
– پنیر فراوری شده پنیرهای غذا و پنیرهای طعم دار
– پنیرهای غیر لبنی، مانند پنیر سویا که مناسب افرادی است که نمی توانند محصولات لبنی مصرف کنند. اما این نوع پنیر به شدت پردازش شده است.
خواص پنیر
محصولات لبنی یکی از بهترین منابع کلسیم و دیگر مواد مغذی هستند. در ادامه به چند مورد از مهم ترین ارزش های غذایی و مزایای پنیر اشاره می کنیم.
۱٫ پنیر و سلامت استخوان ها
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.