به گزارش ایسنا، اختتامیه دومین جشنواره نوآوری و کسب و کار خواجه نصیر (اینوکاپ ۲۰۱۸) که به همت مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری از ۱۵ آذرماه امسال آغاز به کار کرده بود، امروز ۱۳ اسفند ماه در حالی برگزار شد که ضمن آن صاحبان ۶ طرح کسب و کار و ۵ ایده تجاری جهت ارائه به سرمایهگذاران در محل آمفیتئاتر این مرکز حضور یافتند.
سیدحسن حاجیاکبری، دبیر جشنواره اینوکاپ خواجه نصیر در حاشیه مراسم و در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، ایده اولیه برگزاری این رویداد را فرهنگسازی کارآفرینی در دانشگاه خواجه نصیر عنوان کرد و افزود: با توجه به این موضوع فعالیتهای این جشنواره تنها به مسابقه محدود نشده و دو بخش آموزش و توانمندسازی و سرمایهگذاری و شبکهسازی را نیز شامل میشود.
وی با بیان اینکه برخی برنامههای آموزشی این جشنواره برگزاری کارگاههای تخصصی کسب و کارهای نوپا و نمایش ۵ فیلم از مجموعه مستندهای کارستان بوده است، ادامه داد: بخش دیگر این جشنواره مسابقه اینوکاپ ۲۰۱۸ است که اختتامیه آن امروز برگزار شد.
این دانشجوی سابق دانشکده مکانیک دانشگاه خواجه نصیر دو بخش اصلی مسابقه را ایدههای نوآورانه و طرحهای کسب و کار اعلام کرد و توضیح داد: به منظور دریافت آثار در این دو بخش سایت innocup.ir فعال شد و فرمهای پذیرش آثار در آن قرار گرفت.
حاجاکبری با بیان اینکه تعداد ۱۹۰ فرم در سایت جشنواره ثبت شده است، از برگزیده شدن ۳۵ طرح از مرحله نخست داوری و انتخاب نهایی ۱۱ طرح در مرحله دوم آن خبر داد و اظهار کرد: مرحله سوم داوری امروز ضمن ارائه صاحبان طرح به سرمایهگذاران انجام شده و در هر بخش مسابقه سه طرح برگزیده و تقدیر خواهند شد.
وی در سخنانی ارزشآفرین بودن این جشنواره را مهم دانست و تشریح کرد: بخشی از این ارزش، ارزش معنوی طرح و بخش دیگر آن ارائه به سرمایهگذار و تولید ارزش افزوده است.
دبیر جشنواره ملی نوآوری و کسب و کار خواجه نصیر سپس به وجه تمایز دو بخش ایدههای نوآورانه و طرحهای کسب و کار پرداخت و گفت: بخش ایدهها انتزاعی و بیشتر ناظر بر طرح ذهنی صاحب ایده است. این در حالی است که در بخش طرح کسب و کار انتظار داشتیم که نمونه اولیه محصول ارائه شود.
به گزارش ایسنا، خروجی نهایی دومین جشنواره ملی نوآوری و کسب و کار خواجه نصیر طرحهای برتری است که ضمن برخورداری از خدمات حمایتی مرکز رشد دانشگاه و سایر نهادهای حامی از امکان سرمایهگذاری صندوقهای خطرپذیر و سایر سرمایهگذاران به منظور تجاری شدن طرح و تولید محصول بهرهمند خواهند شد. جوایز این جشنواره شامل هدایای نقدی، اولویتبخشی و امکان استقرار در مرکز رشد، ارائه خدمات پشتیبانی و تجاریسازی محصول، مشاوره و آمادهسازی جذب سرمایهگذاران برای سه تیم منتخب هر بخش است.
از میان تیمهای راه یافته به مرحله پایانی اینوکاپ ۲۰۱۸، تیمهای روما؛ ربات مانکن (رباتیک اجتماعی)، لوکالین (گردشگری) و نانو افامسی (نانوفناوری و بایوفناوری) در بخش ایدههای نوآورانه و تیمهای گیم هرمس (گیمینگ، خدمات تحت وب)، توانیاب (سلامت ـ بیومکاترونیک) و سلام سالاد (فروش کالا تحت وب) در بخش طرحهای کسب و کار به عنوان تیم برگزیده معرفی و تقدیر شدند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.