شفا آنلاین: دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .
مواد مورد نیاز
آب سیب ترش: دوسوم پیمانه
چوب دارچین: ۴ تکه
پودر دارچین: یک دوم ق چ
پودر زنجبیل: یک دوم ق چ
هل: ۷ عدد
دمنوش دارچین و سیب ترش
روش پخت:
۱٫ چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می رود، تا ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت ۳ دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.
سیب ترش: مناسب برای بیماری های عصبی معده و از بین برنده تهوع
دارچین: مقوی کبد و اعصاب، خونساز، افزایش دهنده گردش خون و اشتها، کاهش دهنده کلسترول خون
زنجبیل: موثرترین گیاه برای از بین بردن تهوع و بهم ریختگی مزاج، از بین برنده درد مفاصل، مقوی برای کبد و مغز
هل: مقوی معده و سیستم گوارش، آرام بخش اعصاب، خوشبوکننده دهان و مقوی برای مغز
• ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می توانید تمام دم نوش های گیاهی دلخواه را دم کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.