آخرین تحقیقات انجام شده از سوی دانشمندان چینی روشن کرده است که مصرف روزانه یک تکه پنیر باعث کاهش بیماری های قلبی می شود.مصرف ۴۰ گرم پنیر می تواند تا ۱۴ درصد ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
به عقیده محققان پنیر قادر است سطح کلسترول خوب بدن راافزایش و کلسترول بد بدن را کاهش دهد و کلیسم کافی بدن را تامین کند.
علاوه بر آن استفاده از پنیر به صورت روزانه سبب می شود تا اسیدی در بدن ترشح شود که از گرفتگی رگهای قلب و دیگر اندام ها جلوگیری می کند.
جالب آنکه این محققان تاکید کرده اند که خوردن صبحانه سبب کاهش وزن، تنظیم سوخت و ساز بدن و رساندن انرژی کافی در طول روز به اندام های بدن شده و بهتر است در وعده صبحانه از پنیر استفاده شود.
«ایان گیفنز» استاد تغذیه دانشگاه رایدینگ » در این باره گفت:« باور عملی غلطی در میان مرم شایع شده که خوردن محصولات لبنی به طور کلی برای بدن بد است اما تحقیقات نشان داد که این باور کاملا غلط است.»
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.