به نقل از رویترز، دولت چین در حومه پایتخت این کشور یک ایستگاه فضایی را شبیه سازی کرده که هیچ چیزی به آن وارد یا از آن خارج نمی شود. هدف از این آزمایش بررسی واکنش های محیط فضایی است که هیچ نوع پشتیبانی دریافت نمی کنند.
در همین راستا ۴ دانشجوی هواشناسی و ستاره شناسی دانشگاه پکن داوطلب شده اند تا در این محیط های شبیه سازی شده در حومه پکن زندگی کنند.
داوطلبان همه چیز از جمله زباله و دورریز را بازیافت می کنند تا دریابند انسان چگونه می تواند با منابع محدود در فاصله زیاد با زمین زندگی کند.
محیط شبیه سازی شده که با هیچ جایی ارتباط ندارد «قصرماه۱» نام گرفته و دانشجویان به مدت ۲۰۰ روز در آن می مانند.
یکی از استادان دانشگاه پکن می گوید: ما محیط را طوری طراحی کردیم که اکسیژن (تولید شده توسط گیاهان ایستگاه) برای تنفس انسان، حیوانات و ارگانیسم هایی که پیوندهای مواد زباله را می شکند، کافی باشد.
از سوی دیگر یکی از دانشجویان داوطلب نیز معتقد است زندگی طولانی مدت در فضا به افسردگی فضانوردان منجر می شود. سکوت های طولانی و عدم تماس با انسان و یکنواخی و محیط ممکن است به ایجاد مشکلاتی منجر شوند. درهمین راستا گروهی از روانشناسان که در پروژه مشابه اما کوتاه مدت همکاری کرده بودند، فعالیت های روزانه خاصی را برای داوطلبان تعیین کرده اند.
این درحالی است که رییس جمهور چین مدت هاست که تصمیم دارد کشورش را به یک قدرت فضایی تبدیل کند. در همین راستا نیز چین اعلام کرده نخستین ماموریت بی سرنشین برای اکتشاف در بخش تاریک ماه را در ۲۰۱۸ آغاز کند. همچنین اعلام کرده تا ۲۰۳۶ میلادی فضانوردان را به ماه می فرستد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.