رئیس کمیته فنی یازدهمین المپیاد دانشجویان پزشکی روز سهشنبه در حاشیه این آزمون گفت: ۱۸۰ گروه دانشجوی در شش حیطه در آزمون گروهی مرحله دوم این رویداد علمی با هم به رقابت میپردازند.
پروین پاسالار، کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزار سوم، مطالعات میان رشتهای علوم انسانی و سلامت، آموزش پزشکی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت و استدلال بالینی را شش حطیه این المپیاد علمی اعلام کرد و گفت: در مرحله اول گروهی از هر حیطه ۳۰ گروه انتخاب شدند و از بین آنها ۱۰ گروه به مرحله دوم راه یافتند که این گروهها در حال رقابت با هم هستند، از بین ۱۰ گروه انتخابی در مرحله دوم، ۳ گروه برگزیده انتخاب میشوند که به ترتیب مدالهای طلا، نقره و برنز دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه مرحله دوم آزمون انفرادی این المپیاد روزهای ۱۲ و ۱۳ مرداد ماه با ۵۷۰ دانشجو برگزار شده است، گفت: در هر حیطه آزمون انفرادی این المپیاد ۳ نفر به مدال طلا، ۶ به مدال نقره و ۹ نفر به مدال برنز دست خواهند یافت.
رئیس کمیته فنی یازدهمین المپیاد دانشجویان پزشکی گفت: در مرحله دانشگاهی این دوره از المپیاد بیش از ۱۰ هزار دانشجو شرکت کردند که دو هزار و ۳۰۰ نفر به مرحله اول این المپیاد راه یافتند و از این تعداد حدود ۵۷۰ نفر برگزیده و وارد مرحله دوم شدند.
پاسالار با بیان اینکه برای دومین سال، حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزار سوم در این المپیاد برگزار میشود، گفت: شاهد استقبال بسیار خوب دانشجویان از این موضوع هستیم و هرچند برای نهادینه شدن این موضوع نیاز به زمان بیشتری است اما دانشجویان آشنایی خوبی با حوزههای مختلف کارافرینی پیدا کردهاند.
وی افزود: دانشجویان که در دوره قبلی کارآفرینی حضور داشتند، توانستند تعدادی استارتاپ راهاندازی کنند که امیدواریم با حمایت دستاندرکاران این روند با شتاب بیشتری ادامه یابد.
پاسالار اظهار داشت: برگزاری مسابقات علمی علاوه بر تقویت انگیزه دانشجویان سبب ایجاد شبکه علمی در حیطههای مختلف میشود که امیدواریم با برگزاری اینگونه رویدادهای علمی شاهد تقویت کارآفرینی در بین دانشجویان باشیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.