دبیر اجرایی چهارمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا از برگزاری اختتامیه این جشنواره روز پنج شنبه سوم مرداد ۹۸ خبر داد و گفت: در این مراسم از دانش آموزانی که به عنوان سفیران این جشنواره نقش موثری در مدیریت و اجرای برنامه ها داشتند؛ قدردانی می شود.
«جواد بقایی» در آستانه برگزاری اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: در این آیین علاوه بر تقدیر از برگزیدگان و شرکت کنندگان در مسابقات بین المللی و مدالآوران از پوستر پنجمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا نیز رونمایی میشود.
وی هدف اصلی از برگزاری جشنواره دانش آموزی ابن سینا را تشویق و انگیزه بخشی دانش آموزان نسبت به فعالیت های علمی – پژوهشی و تقویت فرهنگ پژوهش در دانش آموزان عنوان کرد.
دبیر اجرایی چهارمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا ادامه داد: این جشنواره تنها جشنواره آموزش محور در حوزه دانشآموزی است که در برخی محورها قبل از حضور در رویداد و رقابت، آموزشها از طریق سامانه مجازی جشنواره ارائه شد.
بقایی همچنین با یادآوری اینکه چهارمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت ۹۸ در پردیس شمالی دانشگاه تهران برگزار شد، تصریح کرد: دانش آموزان مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم از تمام نقاط کشور در این جشنواره شرکت و در محورهای سمینار علمی، ماراتن (رقابت) برنامه نویسی، محتوای دیجیتال، المپیاد، فیلم کوتاه و استارتاپهای دانش آموزی به رقابت پرداختند.
وی خاطرنشان کرد: در اختتامیه جشنواره نیز برنامههای متنوعی نظیر تقدیر از ۳۰۰ برگزیده دوره چهارم جشنواره ملی ابن سینا و رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا که ۲۸ و ۲۹ فروردین سال ۹۹ برگزار میشود؛ ارائه می شود.
افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا ۱۲ اردیبهشت با حضور فرحناز مینایی پور مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش و خسرو سلجوقی دبیر کار گروه کودک و نوجوان آی تی سی و همچنین با شرکت بیش از پنج هزار دانش آموز در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم و همچنین معلمان ٣١ استان کشور برگزار شد.
مهدی رشیدی جهان، دبیر علمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا هدف از برگزاری این جشنواره را کشف استعدادهای نوجوانان و جوانان در عرصههای متعدد علمی عنوان کرد و افزود: برگزاری این جشنواره در قالب یک رقابت علمی خودگردان، طرح ها و ایده های متنوع را در کنار یکدیگر قرار می دهد و استعدادهای برتر را شناسایی می کند.
وی ادامه داد: برگزیدگان جشنواره به مسابقات و جشنواره های بین المللی اعزام می شوند.
رشیدی جهان همچنین جایزه ویژه زنان کارآفرین جهان، کسب ١١ مدال طلا، ۵ مدال نقره، ۵ مدال برنز، جایزه ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور لهستان، تایوان و رونمایی از ١۶ جلد کتاب به قلم دانش آموزان را از دستاوردهای جشنواره سال گذشته عنوان کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.