به گزارش بهداشت نیوز باید مقدار مشخصی از کلسیم را مصرف کنیم تا بتوانیم استخوانهای قوی و ارتباط سالم و مغزی با مغز و سایر قسمتهای بدن برقرار کنیم. کلسیم به طور طبیعی در بسیاری از غذاها یافت می شود؛ همچنین به محصولات خاصی اضافه می شود، و مکمل ها در دسترس هستند.
کلسیم نقش مهمی در بدن ایفا می کند؛ که شامل:
سلامت استخوان
حدود ۹۹ درصد از کلسیم بدن انسان در استخوان ها و دندان ها یافت می شود که برای رشد و نگهداری استخوان ها ضروری است. کلسیم به تقویت استخوانهای انسان ادامه می دهد تا زمانی که انسان به ۲۰-۲۵ سالگی برسد، زمانی که تراکم استخوان بیشتر باشد. بعد از این سن، تراکم استخوان کاهش می یابد، اما کلسیم همچنان به حفظ استخوان ها کمک می کند و باعث کاهش سرعت کم شدن تراکم استخوان می شود، که بخشی طبیعی از روند پیری است.
انقباض عضله
کلسیم انقباض عضله را تنظیم می کند، از جمله انقباض عضله قلب.
لخته شدن خون
کلسیم نقش مهمی در انعقاد خون طبیعی (لخته شدن) دارد.
نقشهای دیگر
کلسیم عامل بسیاری از آنزیم ها است. این بدان معنی است که بدون وجود کلسیم، این آنزیم های مهم نمی توانند کارآمد باشند.
مهم است که توجه داشته باشید که کلسیم بدون حضور ویتامین D قابل جذب نیست.
غذاهای غنی از کلسیم
شیر، پنیر، ماست، جلبک دریایی، آجیل ها و دانه ها، لوبیا، انجیر، کلم بروکلی، اسفناج، توفو، بسیاری از غلات غنی شده صبحانه
همچنین بسیاری از نوشیدنی ها، از جمله شیر سویا و انواع میوه ها با کلسیم تقویت می شوند.
پوسته تخم مرغی نیز حاوی کلسیم است و می تواند به عنوان یک پودر خرد شده و به مواد غذایی و نوشیدنی اضافه شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.