به گزارش بهداشت نیوز: غذاهای فلفل دار از خود نوعی گاز متصاعد می کنند که این گاز باعث نفوذ در ریه ها شده و در سیستم گوارشی تغییراتی را نیز به وجود می آورد که جلوی ترشح هورمون گرسنگی را می گیرد.
گفتنی است؛ امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده می کنند و بو و رنگ فلفل ها خواص درمانی زیادی دارند.
بوی فلفل، کلسترول را در رگ ها از بین می برد و مانع از تخریب سیستم قلبی و عروقی بدن می شود.
از این رو همواره پزشکان توصیه می کنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمه ای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد می شود می تواند چربی های بدن را بسوزاند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.