مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی گفت: ۳۰ هزار پایگاه تابستانی برای بهره مندی حدود چهار میلیون دانش آموز آماده شده است.
علی رمضانی در برنامه استودیو الفبای وزارت آموزش و پرورش به تشریح برنامههای پرورشی و فرهنگی در تابستان امسال پرداخت و اظهار کرد: آموزش وپرورش باید بتواند به کمک متخصصان فنی و حرفهای، دانش آموزان را در فضایی قرار دهد که بتوانند یک مهارت را بیاموزند و شعار پایگاههای تابستانی امسال “هر دانش آموز یک مهارت” است. کرد:
وی تأکید کرد: برای علاقهمند کردن دانش آموزان به حضور در دورههای تابستانی در مدارس باید بتوان فضای متفاوتی از واحدهای آموزشی را به آنها در تابستان ارائه داد.
رمضانی خاطرنشان کرد: از اعضای مجلس انتظار میرود ردیف بودجه خاصی در بودجههای مربوط به وزارت آموزش و پرورش به مهارتآموزی دانش آموزان و طرح ایران مهارت، اختصاص دهند.
مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی با اشاره به افزایش ۶۰ درصدی میزان شرکتکنندگان در مسابقات فرهنگی، نسبت به سال گذشته گفت: سال گذشته شاهد حضور و فعالیت ۶ میلیون و ۱۴۷ هزار دانشآموز در مسابقات فرهنگی کشور بودیم؛ درحالی که امسال این رقم به ۱۰ میلیون و ۸۲ هزار نفر رسیده و از این تعداد حدود ۲ میلیون نفر برگزیده شدند و در اردوگاه شهید باهنر در تابستان به رقابت خواهند پرداخت.
رمضانی تصریح کرد: امسال ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار دانشآموز در شوراهای دانشآموزی شرکت کردند که از این تعداد ۷۳۰ هزار نفر به عنوان منتخب شورای دانشآموزی در سراسر کشور شناخته و معرفی شدند.
وی ضمن اشاره به فعالیتهای مدرسه محوری در برنامههای تابستان امسال تأکید کرد: امسال دو برنامه حمایت از کالای ایرانی و آشنایی با زندگی حضرت امام خمینی (ره) را در مدارس بر عهده دانش آموزان گذاشته شد.
رمضانی به بند ۸-۸ در سند تحول بنیادین اشاره کرد و گفت: در این بند صریحاً تأکید شده است که آموزش و پرورش باید بتواند در مواقع بحرانی و نیاز به کمک کشور آید و بر همین اساس در تابستان امسال اردوی دانش آموزان توانمند با حضور ۶۴ گروه از دانش آموزان دختر و پسر برگزار میشود.
مدیرکل فرهنگی، هنری اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در پایان از تشکلهای دانشآموزی اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان، بسیج دانشآموزی، جوانان هلالاحمر و کانون پرورشی کودکان و نوجوان که سیاست مهارتآموزی را در رأس برنامههای تابستانی خود قرار دادهاند، قدردانی کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.