معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۰ میلیون دانش آموز، سال تحصیلی ۹۷-۹۸ در مسابقات ۶۴ رشته و گرایش تخصصی فرهنگی و هنری شرکت کردند.
علیرضا کاظمی در حاشیه بازدید از دبیرخانه جمع آوری آثار برگزیدههای کشوری مسابقات فرهنگی و هنری در کانون سمیه شهرری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هنرهای آوایی، نمایش و فیلم کوتاه، هنرهای دستی و تجسمی، آفرینشهای ادبی، رسانه و فضای مجازی از جمله حوزههای مسابقات هنری و فرهنگی دانش آموزان کشور است.
وی ادامه داد: مسابقات فرهنگی و هنری مدارس از آبان آغاز میشود و در نهایت با انتخاب دانش آموزان نخبه دبیرستانی در تابستان به پایان میرسد.
کاظمی یاد دآور شد: مسابقات فرهنگی و هنری در چهار مرحله مدرسه، منطقه، استان و کشور به عنوان یک فرآیند طولانی انجام میشود و دانش آموز باید این چهار مرحله را سپری کنند.
وی ادامه داد: امسال پنج هزار و ۵۴ اثر هنری و فرهنگی به مرحله کشوری راه یافتهاند که چهار هزار اثر هنری و یکهزار و ۵۴ اثر هم در بخش فرهنگی به مرحله پایانی راه یافتهاند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: دانش آموزان در برنامه درسی مدرسه هرگز فرصت پرداختن به علایق درونی و توانمندیهای خود را ندارند، اما اینگونه مسابقات زمینهای را برای پر کردن اوقات فراغت آنها فراهم میکند.
وی عنوان کرد: دانش آموزان با بهره گیری از استادان توانمند و مربیان کانونها در بخشهای مختلف و شرکت در کلاسها زمینه شکوفایی استعدادهایش را مهیا میکنند و برگزاری این مسابقات سبب آشنایی دانش آموزان با مهارتهای نرم میشود و از این طریق آینده شغلی خود را ترسیم میکنند.
وی با بیان اینکه امروزه در جامعه مهارتهای نرم مورد توجه بیشتری قرار دارد، عنوان کرد: فراگیری مهارتهای هنری از آورده اقتصادی بیشتری برخوردار است و بالاترین خدمت به اشتغال جامعه را برای این نسل فراهم میکند.
کاظمی عنوان کرد: بُعد مهارت آفرینی و حرفهای مهارتهای نرم از مهمترین کارکردهای مسابقات فرهنگی و هنری به شمار میرود و باید بیش از این گسترش یابد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.