محمد جامعی یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: امکانات سخت افزاری برای اجرای این طرح در سطح گسترده در دانشگاه فنی و حرفهای باهنر فراهم است.
وی عنوان کرد: دانش آموختگان رشتههای مهندسی از هر دانشگاه کشور میتوانند در این طرح شرکت کنند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان فارس اعلام کرد: این رشتهها عبارتند از معماری، شهرسازی، عمران، تاسیسات مکانیکی، نقشه برداری، حمل و نقل و ترافیک و تاسیسات برقی.
جامعی با اشاره به اینکه تنها متولی آموزشهای مهارتی در وزارت علوم دانشگاه فنیوحرفهای است، گفت: در حال خرید تجهیزات تکمیلی برای آغاز هر چه سریعتر این طرح هستیم.
وی با بیان اینکه اگر این طرح به صورت موفق اجرا شود در سایر استانها عملی خواهد شد، تاکید کرد: این موضوع با جدیت در سازمان نظام مهندسی فارس دنبال میشود، چرا که دانشگاه نباید تنها محلی برای آموزش و پژوهش صرف باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای فارس همچنین با بیان اینکه بخش خصوصی تقبل کرده تجهیز کارگاهها را بر عهده بگیرد، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ متقاضی برای شرکت در این طرح اعلام آمادگی کردهاند.
سید مرتضی سیفزاده، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه در نظام مهندسی اجازه سه سال کارآموزی به منظور اخذ پروانه اشتغال به افراد فارغالتحصیل داده شده است، گفت: پس از سپری شدن دوره سه ساله، مهندسان کارآموز با شرکت در آزمونهای سراسری مراحل ارتقا را طی میکنند.
وی ادامه داد: قانون دو راه برای کارآموزی پیشبینی کرده بود یکی توسط شرکتها و دیگری نیز از طریق شهادت مهندسین دارای پایه یک جهت اثبات کارآموزی سه ساله اما از آنجا که برخی فارغالتحصیلان توانایی لازم برای ورود به این حرفه را نداشتند و دانش آنها در سطحی نبود که نظام مهندسی آنها را بپذیرد، سازمان نظام مهندسی فارس اجرای آزمایشی این طرح را بر عهده گرفت.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس تاکید کرد که آموزشهایی که در این طرح به مهندسان داده میشود آکادمی نیست، بلکه کاربردی است.
در پایان این مراسم تفاهم نامه همکاری دانشگاه فنی و سازمان نظام مهندسی در خصوص اجرای این طرح مبادله شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.