تارا شریفی رکورد ضریب هوشی انیشتین و استیون هاوکینگ را شکست
تارا شریفی دختر ایرانی الاصل، دانش آموز دبیرستان “السبری” در نزدیکی لندن، در آزمون هوش موسسه «منسا» وابسته به دانشگاه آکسفورد، با کسب بالاترین نمره و امتیاز ۱۶۲، رکورد ضریب هوشی آلبرت انیشتین و پروفسور “استیون هاوکینگ” را شکست و در سطحی بالاتر از حد نصاب نوابغ با امتیاز ۱۴۰، قرار بگیرد.
تارا شریفی نابغه ایرانی بالاتر از نوابغ شناخته شده ی جهان یعنی آلبرت انیشتین و استیون هاوکینگ قرار گرفت.
تارا شریفی متولد سال ۱۳۸۷ ، ۱۱ ساله ، ایرانی الاصل است.
خانواده او از اهالی روستای خون در بخش بوشکان از توابع شهرستان دشتستان هستند. در ۷۲۰ کیلومتری جنوب شرقی استان بوشهر قرار دارد و اکنون ساکن انگلستان هستند.
این نابغه ۱۱ ساله توانست در آموزش هوش سازمان جهانی منسا که زیر نظر دانشگاه آکسفورد انجام می شود نمره هوشی ۱۶۲ را کسب کند.
پدر تارا شریفی می گوید: دخترم بسیار باهوش بود و معادلات پیچیده را حل می کرد و از همکلاسی هایش بالاتر بود به همین دلیل معلم هایش می گفتند او را در مدرسه استثنایی و یا مدرسه تیزهوشان ثبت نام کنید.
در نهایت پدر و مادرش تصمیم گرفتند که او را در آزمون تیزهوشان دانشگاه آکسفورد شرکت بدهند و از ضزیب هوشی آن آگاه شوند. در حال حاضر تمام رسانه های جهان به این موضوع پرداخته اند که تارا شریفی از آی کیو بسیار بالایی برخوردار است.
ضریب هوشی تارا شریفی ۱۶۲ است
سازمان منسا انجمنی بین المللی مربوط به تیزهوشان است که مشخصات افراد با بهره هوشی بالا را گردآوری می کند. فقط ۲ درصد از مردم دنیا ضریب هوشی بالاتر از ۱۳۵ را دارند.
تارا شریفی می گوید: «دوست دارم وقتی بزرگتر شدم به نوعی با ریاضیات سر و کار داشته باشم. شرکت در آزمون تصمیم مشترک پدر و مادرم بود که ضمن موفقیت، یک فرصت عالی برای آشنا شدن با دیگر شرکت کنندگان در این مسابقه نیز می باشد».
نه تنها تارا از شنیدن امتیازی که کسب کرده بود شوکه شده است بلکه مسئولان موسسه «منسا» را نیز شگفت زده کرده است. او اکنون شرایط لازم برای عضویت در سازمان «منسا» را دارد.
تارا در رابطه با نبوغ خود می گوید: زمانی که من نتیجه را گرفتم شوکه شدم – من هیچ وقت انتظار نداشتم چنین نمره خوبی به دست بیاورم. شرکت در آزمون تصمیم مشترک من و والدینم بود.
تارا در حال حاضر برای عضویت در Mensa واجد شرایط است، همچنین به عنوان جامعه IQ بالا شناخته شده است و می گوید که او منتظر ملاقات با دیگر اعضای Mensa در برخی از اجتماعات سازمان است. طبق اعلام باکس هرالد، تارا شریفی این آزمون را در دانشگاه آکسفورد داده و مجبور بوده در مدت زمانی مشخص به پرسش ها پاسخ دهد. همچنین این آزمون، آزمونی غیرکلامی بود که بر توانایی تارا در درک معانی کلمات متمرکز شده بود.
پدر تارا شریفی گفت: من بسیار احساس غرور می کنم؛ اما بسیار نیز شگفت زده شدم که چطور تارا این نمره را کسب کرد. من می دانستم که او بسیار باهوش است؛ اما فکر نمی کردم او دارای چنین ضریب هوشی است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.