برخی گزارش های موجود از فراگیری کمبود ویتامین دی در بین افراد جامعه حکایت دارد و این مسئله روز به روز افراد بیشتری را به سمت استفاده از مکمل ها سوق می دهد.
کمبود ویتامین دی خطر بروز بیماری قلبی، دیابت نوع دوم، افسردگی، شکستگی استخوان و هزاران عارضه دیگر را افزایش می دهد.
اما آیا استفاده از مکمل های ویتامین دی آن هم بدون تجویز پزشک راه حل مناسبی برای جلوگیری از بروز این عارضه هاست؟
نتایج تحقیقات جدید پژوهشگران خلاف این مسئله را نشان می دهد.پژوهش جدیدی که در مورد اثربخشی مکمل های حاوی ویتامین دی انجام شد نشان داد که حتی استفاده مداوم از این مکمل ها برای ۵ سال پیاپی نیز خطر بروز سرطان یا بیماری های قلبی را کاهش نمی دهد. مطالعات انجام شده دیگر نیز نشان داده اند که استفاده از این مکمل ها کمکی به استخوان سازی در سالمندان نکرده و جلوی شکستگی های استخوانی در میان این قشر آسیب پذیر را نمی گیرد.
با این حال محققان با تاکید بر اینکه کمبود ویتامین دی بین میانسالان رایج است، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و مصرف تخم مرغ و دیگر غذاهای مقوی چون لبنیات، سویا، پنیر و ماهی چرب را به عنوان راه هایی برای افزایش میزان جذب ویتامین دی بدن معرفی می کنند.
به گفته پژوهشگران ،۳ اونس ماهی سالمون پخته بیش از ۴۵۰ واحد ویتامین دی در خود دارد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.