رییسی گفت: راهکار اصلی کاهش نمک در نان ها، بازنگری بر کیفیت گندم و آرد یا تولید نانهای صنعتی است.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره شوری نانها به عنوان قوت غالب ایرانیان، اظهار کرد: یکی از راهکارهای عملی برای کنترل و کاهش مصرف نمک، این است که نمک مصرفی قوت غالب مردم کاهش پیدا کند؛ این موضوع راهکاری است که در کشورهای دنیا نیز عملیاتی شده است.
وی افزود: در کشور ما نیز یکی از غذاهایی که مصرف زیادی دارد، نان است. در این راستا، یکی از بهترین راهکارها، رفتن به سوی تولید نانهای صنعتی است؛ چراکه در نانهای صنعتی میتوان کنترل بهتری بر میزان نمک مصرفی انجام داد.
کنترل نمک در تولید نانهای سنتی بسیار سخت است
معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما نانهای سنتی طرفدار زیادی دارد. این موضوع ایراد ندارد، اما مشکل اینجا است که کنترل نمک در تولید نانهای سنتی بسیار سخت است. از طرفی، به گفته صنف نانوایی ها، به دلیل نامناسب بودن کیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمک بیشتر برای فرآوری خمیر نان هستند.
رییسی بیان کرد: در این زمینه نظارتها و کنترلهای بسیاری از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام میشود. با نانواییهای متخلف برخورد شده و تعدادی از آنها نیز پلمپ شده اند. اما این برخوردها، راهکار اصلی موضوع نیست، بلکه راهکار اصلی کاهش نمک در نان ها، بازنگری بر کیفیت گندم و آرد یا تولید نانهای صنعتی است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.