«کومبا میلا» یک مراسم مذهبی هندوها است که هر ۱۲ سال یک بار انجام میشود و بزرگترین تجمع انسانی در جهان است. تعداد افرادی که در این مراسم حضور دارند آنچنان زیاد است که میتوان آنها را از فضا مشاهده نمود! این دوره از «کومبا میلا» در اللهآباد و از تاریخ ۱۵ ژانویه تا ۴ مارس ۲۰۱۹ برگزار شد و طبق برآوردها حدود ۱۳۰ میلیون نفر در این مراسم شرکت کردهاند.
۱- زیارت ۱۳۰ میلیون نفره
«کومبا میلا» یک مراسم مذهبی هندوها است که هر ۱۲ سال یک بار انجام میشود و بزرگترین تجمع انسانی در جهان است. تعداد افرادی که در این مراسم حضور دارند آنچنان زیاد است که میتوان آنها را از فضا مشاهده نمود! این دوره از «کومبا میلا» در اللهآباد و از تاریخ ۱۵ ژانویه تا ۴ مارس ۲۰۱۹ برگزار شد و طبق برآوردها حدود ۱۳۰ میلیون نفر در این مراسم شرکت کردهاند.
۲- اولین کتاب جراحی پلاستیک.
«ساشروتا سامهیتا» یک کتاب پزشکی به زبان سانسکریت است که در میان اولین و بهترین متون در مورد مطالعات دقیق پزشکی و جراحی در نظر گرفته میشود. این کتاب توسط «ساشروتا» نوشته شدهاست و قدمت آن به ۶ قرن قبل از میلاد مسیح بر میگردد. به نظر میرسد این کتاب سرچشمه جراحی پلاستیک مدرن باشد. این کتاب به توصیف و تشریح بازسازی لبها، بینی و گونهها میپردازد.
۳- گاوسواری
گاوسواری یک مسابقه ورزشی است که هرساله در روستای آنانداپالی و هنگام برداشت محصول برگزار میشود. در این مسابقه از یک جفت گاو نر جوان استفاده میشود تا در یک مزرعه برنج به اندازه یک زمین فوتبال بچرخند، در حالیکه فردی که پشت گاوها است باید بتواند خود را تا پایان مسابقه بر روی گاوها نگه دارد. در پایان هرکس که بتواند بیشتر خود را روی گاوها نگه دارد، برنده مسابقه است.
۴- اداره پست غیرمعمول
در هند، ادارههای پست با آنهایی که ما به آنها در کشور خود عادت داریم کمی متفاوت است. مثلا اداره پستی ساختهشده بر روی یک قایق شناور و یا مرتفعترین اداره پست جهان که در ارتفاع ۴۷۰۰ متری بالاتر از سطح دریا ساخته شدهاست. حتی در دهههای گذشته در راجستان و دارجلینگ از حیواناتی مثل شتر و قاطر به عنوان ادارات پست سیار استفاده میشد.
۵- گونههای حیوانی منحصربهفرد، اما در خطر انقراض
هند خانه تعدادی از نادرترین و خاصترین گونههای حیوانی است که در آسیا یافت میشوند. از جمله حیواناتی که که در معرض خطر انقراضاند میتوان به شیر آسیایی و قورباغه بنفش اشاره کرد.
۶- رکوردار جهانی بیشترین مصرف طلا در سال
هند از جمله بزرگترین مصرفکنندگان طلا در جهان است. تقاضای هندیان برای خرید طلا به طور متوسط ۸۳۸ تن در سال در طی دههی اخیر بودهاست. در سال ۲۰۱۸ حدود ۷۶۰ تن طلا مصرف شدهاست که بیشتر آن برای ساخت زیورآلات طلا مخصوص فستیوالها و مراسمات ازدواج بودهاست.
۷- پلهایی که به طور کامل از ریشههای درختان ساخته شدهاند
پلهایی که در ایالت مگالایا، مرطوبترین مکان جهان وجود دارند، برای جلوگیری از پوسیدگی آنها، به طور کامل از ریشههای درختان ساخته شدهاند. فرآیند ساخت این پلها، سالها طول میکشد. با این حال پلهایی که به این شیوه ساخته میشوند بسیار مقاومتر از پلهای چوبیاند.
۸- ثروتمندترین معبد در جهان
معبد «پادمانهاس وامی» در مرکز «کرلا» نه تنها ثروتمندترین معبد هندوها در جهان است، بلکه همچنین ثروتمندترین مکان عبادتی است که تابهحال وجود داشتهاست. در سال ۲۰۱۱ اداره باستان شناسی، بخشهای پنهان و مخفی این معبد را بازرسی کرد و اشیای تاریخی که از جنس طلا و نقره و سنگهای قیمتی در آن یافت شد، ارزشی بیشتر از چندصدمیلیون دلار داشتند.
۹- ۳۳۰ میلیون خدا
در کشور هند ۸۰ درصد جمعیت را هندوها تشکیل میدهند. هندوها ۳۳۰ میلیون خدا دارند که بسیاری از آنها حتی برای خود هندوها نیز ناشناختهاند. با این حال بدون شناختن آنها، باز هم به همه خدایان احترام میگذارند. بالاترین احترام مخصوص «تریمورتی» است که به عنوان خدایان تثلیث هندو شناخته میشوند: ویشنو (خدای حفظ کننده)، شیوا (خدای فانی کننده) و برهما (خدای ایجاد کننده)
۱۰- ۸۰ سال روزهداری
«پرلاد جانی» یک راهب هندی است که ادعا میکند از سال ۱۹۴۰ میلادی تاکنون بدون آب و غذا زندگی کردهاست. این راهب الهه آمبا را حافظ خود میداند. در سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۱۰ دو مطالعه بر روی بدن او انجام شدهاست که هر دو توانایی پرلاد را برای زنده ماندن بدون آب و غذا در طی دورههای آزمایش تایید کرده اند! اگرچه تاکنون در هیچ مجله علمی معتبری ارائه نشدهاند.
۱۱- بلندترین مجسمه جهان
هند رکورددار داشتن بلندترین مجسمه جهان با ارتفاع ۱۸۲ متر است که به عنوان مجسمه وحدت شناخته میشود. این مجسمه نشاندهنده رهبر جنبش استقلال هند، والاببائی پاتل است که به عنوان سردار پاتل شناخته میشود.
۱۲- رنگ مراسمات سوگواری، سیاه نیست
برخلاف بقیه جهان، هندیها برای سوگواری بعد از مرگ یک نفر از رنگ سفید استفاده میکنند که نشانه خلوص و پاکی است. هنگامی که زنی، شوهر خود را از دست میدهد، حتی تا سالها بعد از مرگ او، لباس سفید میپوشد.
۱۳- تپه مغناطیسی لاداخ
تپه مغناطیسی، تپهای است که در نزدیکی لاداخ هند واقع شدهاست. به خاطر نیروی مغناطیسی این تپه هواپیماهای نیروی هوایی هند به خاطر عدم ایجاد تداخل در فرکانسها از روی این تپه رد نمیشوند. همچنین اگر با ماشین از جاده این تپه عبور کنید، به خاطر نیروی که به نیروی گرانش غلبه میکند، در حالی که مسیر سربالایی است، ولی وضعیت جوری است که حس عبور از سرازیری به شما دست میدهد!
۱۴- بزرگترین صنعت فیلمسازی در جهان
بالیوود، صنعت فیلمسازی هندی است که مرکز آن در بمبئی قرار دارد. تنها در سال ۲۰۱۸ حدود ۱۸۱۳ فیلم در این کشور تولید شدهاست! واژه بالیوود برگرفته از دوکلمه بمبئی و هالیوود است.
۱۵- حلقه ازدواج در انگشتان پا
در «تامیل نادو» حلقه نامزدی را بروی انگشت پا قرار میدهند. دو حلقه نقره به وسیله داماد در انگشت پای عروس قرار میگیرد. بر طبق سنتها این رسم باعث زایمان سالم میشود. در این رسم نباید از حلقههای طلا استفاده کرد، زیرا طلا برای هندوها نشان خداوند فراوانی است. به همین خاطر گذاشتن آن در پا بیحترامی به خداوند محسوب میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.