به گزارش بهداشت نیوز به نقل از پارسینه، دکتر صفوی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با هشدار این موضوع که پدران و مادران نباید به دلیل ترس از افزایش کلسترول بد و چربی اشباع مانع مصرف گوشت در کودکان و نوجوانان شوند، بیان کرد: «مصرف گوشت برای رشد کودکان بسیار مناسب بوده و متخصصان موارد بسیاری از کوتاه قدی، کمبود رشد و شکستگی استخوانها را در کودکان و بهخصوص نوجوانان را به دلیل عدم مصرف گوشت که یک ماده حاوی پروتئین حیوانی است، گزارش کرده و در مورد مصرف نکردن گوشت هشدار دادهاند.»
دکتر صفوی تصریح کرد: «همچنین عدم مصرف گوشت در کودکان، رشد مغزی و فیزیکی آنها را کند میکند و کودکانی که گوشت نمیخورند، احساس خستگی بیشتر، بیتفاوتی نسبت به محیط اطراف خود و کاهش تمرکز و گاهی افسردگی دارند.»
این متخصص تغذیه در ادامه با اشاره به اینکه گوشت حاوی آهن، روی ویتامین B۱۲ است و مطالعات جدید ثابت کرده این ماده خوراکی، دارای اسیدلینولئیک مرکب؛ یک ماده ضدسرطان قوی است، گفت: «متخصصان مصرف روزانه ۸۰ تا ۹۰ گرم گوشت را توصیه میکنند که در کشور ما هم سرانه مصرف گوشت در روز، ۸۰ گرم است و توصیه میشود در هفته، ۲ نوبت بهجای گوشت قرمز نیز از ماهی و همچنین ۲ نوبت گوشت مرغ مصرف شود تا از ابتلای به افزایش کلسترول بد خون و بیماری نقرس جلوگیری شود.»
وی در ادامه افزود: «متاسفانه در موارد بسیاری کودکان تمایل زیادی به مصرف گوشت ندارند درحالی که فقدان گوشت و محصولات حاوی پروتئین حیوانی باعث توقف روند رشد کودک و حتی نوجوان میشود و آنها را در معرض کوتاه قدی و عدم رشد مناسب قرار دهد.»
ایشان در پایان با تاکید بر نظارت والدین بر نوع تغذیه کودکان اظهار داشت: «مصرف روزانه ۴ سهم از واحد گوشت که حدود ۱۲۰ گرم است برای کودکان و نوجوانان سالم و ۳ سهم که حدودا ۹۰ گرم گوشت است برای بزرگسالان سالم توصیه میشود.»
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.