استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه مصرف غذاهایی همچون کلهپاچه در ماه رمضان علاوه بر ایجاد تشنگی سبب ورود چربیهای مضر به بدن میشود، گفت: استفاده از ماهیهای کبابپز در این دوران برای روزهداران توصیه میشود.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از فارس، استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه مصرف غذاهایی همچون کلهپاچه در ماه رمضان علاوه بر ایجاد تشنگی سبب ورود چربیهای مضر به بدن میشود، گفت: استفاده از ماهیهای کبابپز در این دوران برای روزهداران توصیه میشود.
فرزاد شیدفر در ارتباط با توصیههای تغذیهای ویژه ماه مبارک رمضان اظهار داشت: رعایت اصول تغذیه صحیح در فاصله بین افطار و سحر بسیار حائز اهمیت بوده و سبب حفظ سلامتی بدن میشود.
وی با بیان اینکه رعایت این اصول علاوه بر تنظیم وزن، از بروز اضافه وزن جلوگیری میکند، گفت: بهتر است روزهداران افطار خود را با چای نیمه گرم و خرما آغاز کنند و نان و پنیر و مواد غذایی ساده را مدنظر قرار دهند.
این استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: بنابراین، با فرصت دو تا سه ساعته بهتر است افطار مفصلترین استفاده کرده، البته از مصرف مواد غذایی خیلی شیرین و چرب باید خودداری شود.
شیدفر مصرف لبنیات به ویژه دوغ خانگی را در این ایام ویژه افطار توصیه کرد و گفت: استفاده از کلهپاچه و سیرابی در ماه رمضان توصیه نمیشود، چرا که این ماده غذایی دارای مقدار زیادی چربی ناسالم بوده و باعث تشنگی روزهداران و عطش بیش از حد میشود.
وی گفت: بهتر است روزهداران به جای مواد غذای پرچرب همچون کلهپاچه، ماهی کبابپز استفاده کرده و مصرف سبزیجات و میوهجات را نیز مدنظر قرار دهند.
استاد گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد: استفاده از سبزیجات و میوهها در وعده سحر و افطار رفع تشنگی کرده و در تأمین آب بدن حائز اهمیت است.
وی گفت: روزهداران بهتر است در سحر مواد غذایی نفاخ استفاده نکنند و مواد غذایی خیلی شیرین همچون زولبیا و بامیه را کمتر مصرف کنند و به جای آن استفاده از خرما را درنظر بگیرند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.