سالها است که روند انتخاب نام برای نسخههای تازه اندروید آن هم براساس دسرها و خوراکیهای محبوب، به فعالیتی جالب و سرگرمکننده برای وبلاگها تبدیل شده است. از طرفی این قابلیتها و مشخصات نسخههای تازه است که اهمیت بیشتری دارد.
صادقانه بگوییم، شایعهها و اخبار فاششده از دستگاهها و سختافزارها بیشتر و گویاتر از اخبار منتسب به نرمافزارها است. از طرفی بسیاری از خبرها به مشخصات جالب توجهی برای اندروید ۱۰ کیو اشاره کردهاند که همواره موردعلاقه کاربران این سیستمعامل محبوب بوده است. برای مثال، وضعیت Dark Mode یکی از همین قابلیتها به شمار میرود که کاربران را قادر میسازد رنگهای روشن رابط کاربری را خاموش کنند و از صفحه تاریک در نور محیط کم بهره ببرند.
قابلیت مفید دیگری که گفته میشود در اندروید کیو وجود دارد، امکان دسترسی به مجموعه کلی ویجتها است که کاربر را قادر میسازد به راحتی به ویجتهای هر اپلیکیشن دسترسی پیدا کند. علاوه بر این موارد، گفته میشود امکان دسترسی به برخی قابلیتهای مرتبط گوشی درون اپلیکیشن و دسترسی به Sharing Shortcuts برای اغلب مقصدهای پرتردد هم در اندروید ۱۰ کیو میسر میشود.
امنیت و موقعیت مکانی مهمترین نقاط تمرکز در اندروید ۱۰ کیو هستند و گوگل قصد دارد این نسخه از سیستم عامل خود را با بهینهسازی و افزایش ابزارهای توانمند به منظور بررسی و کنترل فعالیت اپلیکیشنها ارائه کند.
Desktop Mode هم وضعیت دیگری است که به احتمال معرفی آن در اندروید ۱۰ کیو اشاره شده و ظاهرا به کاربران اجازه میدهد اپلیکیشنها را در محیطی شبیه به دسکتاپ به اجرا درآورند. مفهوم این امکان هنوز در حالت اولیه قرار دارد، اما ماهیتش را میتوان به Samsung DeX تشبیه کرد.
گوشیهای هوشمند Pixel 3a و Pixel 3a XL
مدتهاست که انتظار داریم گوگل یک گوشی میان رده معرفی کند و گار خاطرتان باشد، چند ماه پیش اولین زمزمهها در این باره با تصویر رندر منتسب به Pixel 3 Lite منتشر شد. مدتی بعد این شایعهها مسکوت شدند اما چندی پیش در کدهای نسخه بتای اندروید کیو توانستیم ردپایی از دو میانرده گوگل پیدا کنیم. این دو گوشی Pixel 3a و Pixel 3a XL نام دارند و امیدواریم قیمت متوسطی هم داشته باشند.
این دو مدل احتمالا از پردازنده سطح بالا و توانمندی قدرت میگیرند که البته در سطح پردازنده به کاررفته در پرچمداران پیکسل ۳ نخواهد بود، اما سطح میان رده و قیمت تقریبا متوسط میتواند تعبیهاش را توجیه کند. انتظار میرود Pixel 3a و ۳a XL از نظر دوربین مانند پرچمداران Pixel 3 و Pixel 3 XL باشند. پیکسلهای گوگل معمولا از بهترین گوشیها در این زمینه شناخته میشوند و شکی نیست که بهره گرفتن از دوربین باکیفیت و تحسین شده در یک دستگاه میان رده میتواند رضایت کاربران را جلب کند.
هنوز جزئیاتی درباره عرضه و قیمت نهایی این میانردهها منتشر نشده است؛ اما گفته میشود که قیمت احتمالی ۳a و ۳a XL احتمالا به ترتیب معادل ۳۹۹ و ۴۷۹ دلار خواهد بود.
Google Stadia
Google Stadia قبلا رسما معرفی شده اما همچنان این احتمال وجود دارد که در کنفرانس I/O خبرهای تازهای درباره این سرویس گیمینگ گوگل بشنویم. رویداد Stadia بیش از یک ماه پیش برگزار شد اما گوگل اطلاعاتی درباره قیمت و تاریخ عرضه خدمات آن منتشر نکرد.
سرویس بازی Stadia دوراقع همه قدرت گوگل را به کار میگیرد و به کاربران اجازه میدهد این جریان را روی هر دستگاهی که در اختیار دارند و از گوگل کروم بهره میبرد، اجرا کنند. علاوه بر این، برای استفاده از Sadia اصلا لازم نیست هیچ بازی را دانلود کنید؛ تنها کافیست روی بازی موردنظرتان کلیک کنید تا اجرا شود. از آنجا که بازی از دستگاههای مرکز دادههای گوگل اجرا میشود، برای بازی کردن به دستگاه قدرتمندی نیاز ندارید و تنها لازم است به شبکه اینترنتی مناسب و قدرتمندی متصل شوید.
اما هدف از ارائه سرویس Stadia چیست؟ Stadia به این منظور توسعه یافته تا بازیهایی را که در حال حاضر به کاربران و دارندگان کامپیوترهای توانمند محدود شدهاند، در اختیار مخاطبان بیشتری قرار دهد. منظور از این مخاطبان تنها دارندگان گوشیهای همراه نیست و شما میتوانید به کمک تلویزیون هوشمندتان هم بازی کنید. گوگل وعده داده است سرویس Stadia میتواند در زمان عرضه نهایی بازیها را با کیفیت ۴K، ۶۰ فریم بر ثانیه و HDR به اجرا درآورد. کمپانی گوگل در رویداد رونمایی از Stadia همچنین دسته بازی اختصاصی این سرویس را هم معرفی کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.