محمدرضا قرائتی مدیرعامل این شرکت تحقیقاتی با اعلام اینکه، با این کیت افراد میتوانند از مولکولهای MRNA، CDNA تولید کنند، افزود: این کیت در کارهای پژوهشی و تشخیصی قابلیت استفاده دارد و مناسب پژوهشهای زیستشناسی و پزشکی است.
این فعال دانشبنیان همچنین عنوان کرد: در داخل این کیتها آنزیم ریورس ترانس کریپتاز وجود دارد که این آنزیمها نیز تولید متخصصان داخلی است.
به گفته وی تا پیش از این آنزیمهای ریورس ترانس کریپتاز بهصورت وارداتی بود و از آنجا که جزء اصلی کیت، همین آنزیمهاست، تولید ریورس ترانس کریپتاز گام مهمی در جهت تولید کیت سنتز CDNA محسوب میشود.
مدیرعامل این شرکت تحقیقاتی در ادامه، از تجاریسازی محدود این کیت خبر داد و اعلام کرد: بهزودی این محصول به تولید انبوه خواهد رسید.
وی بیان کرد: تا پیش از این، کیت سنتز CDNA تنها نمونه خارجی و وارداتی داشت و اکنون این کیت توسط متخصصان بومی، با هزینهای معادل نصف نمونه خارجی تولید شده است.
این محقق همچنین در توضیح بیشتری در خصوص اینکه ترانس کرپیتاز معکوس چیست نیز اظهار کرد: آنزیم وارونویس یا ترانس کرپیتاز معکوس در واقع آنزیمهایی هستند که قدرت سنتز دی.ان.ای از روی آر.ان.ای دارند.
وی ادامه داد: دیانای مکمل (CDNA) به رشتهای از مولکول DNA اطلاق میشود که تحت فعالیت کاتالیتیک آنزیم رونوشت بردار معکوس از روی رشته MRNA بالغ ساخته میشود و این آنزیمها عموماً منشأ ویروسی (رتروویروس) دارند.
منبع : ایرنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.