به گزارش بهداشت نیوز در بیشتر برنامههای تبلیغی از عسل یا شکر سرخ به عنوان انتخابی بهتر از قند و شکر مصنوعی صحبت میشود و مردم به اشتباه تصور میکنند که مصرف زیاد این قندهای مصنوعی ضرری به آنها نمیرساند. اما محققان بریتانیایی میگویند، بزرگسالان بیش از ۳۰ گرم در روز نباید عسل بخورند و مصرف بیش از آن، همانند قند و شکرهای مصنوعی آنها را در معرض بیماری قرار میدهد.
کارشناسان تغذیه میگویند غلات صبحانه و شکلاتهایی که حاوی عسل هستند، معمولا ۲۵ برابر بیشتر از شکر و قند مصنوعی یا شیرهها، شیرین شدهاند. اگر شما میخواهید در خطر چاقی، دیابت نوع۲، انواع سرطانها، بیماریهای کبدی و پوسیدگی دندان قرار نگیرید، باید از مصرف بیش از حد هر نوع قندی پرهیز کنید.
محققان دانشگاه کویینمری، بیش از ۲۲۳ نوع محصول حاوی عسل یا قند مصنوعی و همچنین شربتها را بررسی کردند و دریافتند که حدود ۸۶ درصد این محصولات دارای شکر افزوده هستند. در واقع شکرافزوده ترکیب ۷ گرم عسل و یک فنجان چای، حدود ۶ گرم است.
تمام مونوساکاریدها و دیساکاریدهای افزوده شده به محصولات غذایی و همچنین قندهای طبیعی موجود در شیره، عسل و آبمیوه، به عنوان شکرافزوده معرفی شدهاند.
متاسفانه مصرفکنندگان، محصولاتی که با قندهای طبیعی مانند عسل یا شکر سرخ شیرین شدهاند را مضر نمیدانند و در مصرف آنها زیادهروی میکنند.
محققان بریتانیایی میگویند، تولیدکنندگان محصولات غذایی باید مصرفکنندگان را از مقدار واقعی قند موجود در محصولات خود آگاه کنند. آنها ادامه میدهند در روز بیش از ۳۰ گرم قند نباید استفاده شود و این مقدار در کودکان ۷ تا ۱۰ ساله، ۲۴ گرم -حدود ۶ حبه قند- است.
محققان بریتانیایی میگویند، عسل ویژگیهای درمانی زیادی از جمله، درمان سرفههای شدید را دارد. اما مصرف بیش از حد آن، مانند قندهای طبیعی، مضر است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.