به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، یک شرکت انگلیسی برای نخستین بار در جهان هواپیمایی ساخته که مسیر پرواز آن با جریان هوا کنترل میشود
این هواپیما که از مرکز هوایی گلانبدر در شمال ولز به پرواز درآمد خود مانند یک بال بزرگ است و دو بال آن نیز فاقد قسمت های متحرک برای مدیریت پرواز بر مبنای نحوه وزش باد است.
موفقیت بشر برای تولید هواپیمایی که نیازی به طراحی قسمت های متحرک در بخش بال خود ندارد می تواند انقلابی در صنعت پرواز در سال های آینده به وجود آورد. هواپیماهای امروزی برای حرکت بدون عیب و نقص و مستقیم در هوا به مجموعه پیچیده ای از فرمان ها، زبانه ها، بخش های متحرک، بالابرها و سیستم های کنترلی دیگر نیاز دارند.
این سیستم ها در شرایط پیچیده آب و هوایی عملکرد دقیقی ندارند و موجب لرزش هواپیما می شوند. همچنین این سیستم های پیچیده گران قیمت هم هستند و از نظر مکانیکی ممکن است دچار اختلال شوند.
هواپیمای مذکور که ماگما نام دارد و با همکاری دانشگاه منچستر و دولت انگلیس ساخته شده، می تواند از جریان های هوایی برای کنترل پرواز خود استفاده کند. این هواپیما بدین منظور از روش مکش و بیرون دادن جریان هوا به شیوه ای دلخواه استفاده می کند.
جذب، جریان یافتن و خروج هوا از این هواپیما از طریق مجاری باریک و با استفاده از توان موتور جت هواپیمای یادشده صورت می گیرد. استفاده از این فناوری به تولید هواپیماهای سبک تر، ارزان تر و قابل اتکاتر در آینده منجر می شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.