رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: دانش آموزان متقاضی ورود به پایه هفتم مدارس سمپاد از نیمه دوم اردیبهشت ماه می توانند برای ثبت نام در آزمون اقدام کنند.
«فاطمه مهاجرانی» اظهار داشت: داوطلبان می توانند با ورود به سامانه azmoon.medu.ir و وارد کردن مشخصات فردی و کد دانش آموزی که مدرسه در اختیار آنها قرار داده، ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه دستورالعمل ثبت نام و آزمون ورودی این پایه تحصیلی مدارس سمپاد (سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان) به زودی به ادارات کل استان ها و مدارس ارسال می شود، از والدین خواست فرزندان خود را به بهانه آمادگی در این آزمون به کلاس های آموزشی نفرستند.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان تاکید کرد: این کلاس صرفا یک بازار درآمدی برای سودجویان است و هیچ گونه کمکی به دانش آموزان برای افزایش هوش آنان نمی کند؛ زیرا محتویات آزمون سنجش میزان هوش ذاتی هر فرد است و موضوعات درسی ملاک نیست. به همین دلیل نیازی به شرکت دانشآموزان در کلاس های خاص وجود ندارد و به خانوادهها توصیه میشود از این کار خودداری کنند.
مهاجرانی یادآورشد: امسال صرفا آزمون ورود به پایه هفتم مدارس استعدادهای درخشان برگزار می شود و مدارس نمونه دولتی اجازه برگزاری آزمون برای این پایه تحصیلی را ندارند و دانش آموزان همانند مدارس دولتی ثبت نام می شوند.
** برگزاری آزمون ورودی پایه دهم مدارس سمپاد و نمونه دولتی در ۳۱ خرداد
وی در خصوص ثبتنام متقاضیان ورود به پایه دهم مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی نیز گفت: ثبت نام در این مدارس از ۱۹فروردین آغاز شد و قرار بود آزمون ۲۶ خرداد ماه برگزار شود که برای رعایت حال دانشآموزان سیلزده این آزمون با یک هفته تاخیر ۳۱ خرداد در سراسر کشور برگزار میشود.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان یادآورشد: از ویژگیهای این آزمون در سال جاری آن است که تعداد داوطلبان رشته ریاضی از علوم تجربی پیشی گرفته است؛ به نحوی که حدود ۴ هزار نفر از علوم تجربی و ۵ هزار نفر از رشته ریاضی و ۲ هزار و ۹۰۰ نفر نیز متقاضی رشته انسانی هستند.
به گفته مهاجرانی همچنین امسال برای اولینبار در دفترچه انتخاب رشته پایه دهم «سمپاد مهارتی» گنجانده شده و دانشآموزان میتوانند رشتههای مهارتی را انتخاب کنند؛ ضمن اینکه در برخی هنرستانها نیز حداقل یک کلاس سمپاد مهارتی دایر خواهد شد تا در آینده به سمت مدارس تلفیقی سمپاد و مهارتی حرکت کنیم.
اکنون در مجموع ۱۲۰ هزار دانش آموز متوسطه اول و دوم در ۶۷۰ مدرسه سمپاد در سراسر کشور به تحصیل اشتغال دارند که حدود ۴۰ درصد آنها در متوسطه اول و ۶۰ درصد در متوسطه دوم هستند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.