آزمون مرحله دوم چهارمین المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با حضور ۳۰۴ دانشآموز در سراسر کشور آغاز شد.
مسئول کمیته علمی المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی با اعلام این مطلب در گفتوگو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: دومین مرحله آزمون المپیاد امروز، ۱۰ اردیبهشتماه با حضور دانشآموزان پذیرفتهشده از مرحله نخست این رویداد در ۲۸ استان کشور و ۳۰ حوزه در حال برگزاری است.
«ماریا ظهیری» بیان کرد: المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، رویدادی است که با تکیه بر دانش و تخصص دانش آموزان مقطع دهم و یازدهم در رشتههای شیمی، زیستشناسی، ریاضی و سلولهای بنیادی که یک علم میانرشتهای است، برگزار میشود.
وی ادامه داد: در خصوص توسعه رشته سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در کشور تأکید خاص مقام معظم رهبری را داریم و اکنون یکی از امیدهای درخشان بیماریهای لاعلاج در کل دنیا در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی است، هدف اصلی و رسالت ما از برگزاری المپیاد این است که دانش آموزان با پایههای این علم آشنا شوند که در آینده مدیران لایقی در این راستا باشند و این علم را با سرعت بیشتری به حرکت دربیاورند و جلو ببرند.
ظهیری یادآور شد: مرحله نخست چهارمین دوره المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در بهمنماه سال ۹۷ با حضور سه هزار و ۳۰۰ دانشآموز برگزار شده است.
وی گفت: از بین ۳۰۴ دانشآموزی که اکنون در مرحله دوم المپیاد در حال رقابت هستند، افراد دارای رتبه بالا به مرحله سوم المپیاد راه پیدا میکنند این مرحله بهصورت آموزشی (عملی و تئوری) در یک بازه زمانی دو هفتهای برگزار میشود و بعد از برگزاری آزمون، برگزیدگان نهایی المپیاد معرفی میشوند.
ظهیری گفت: دانش آموزان برای راهیابی به مرحله سوم المپیاد باید حداقل بالای ۶۰ درصد از سؤالات این آزمون را پاسخگو باشند.
وی درخصوص هرچه بهتر شناخته شدن این المپیاد یادآور شد: در راستای دریافت نظرات دانش آموزان و علاقهمندان به این حوزه و ایجاد تعامل بهتر با این قشر فرم نظرسنجی برای این المپیاد طراحی و در وبسایت این المپیاد به نشانی isro.isti.ir بارگذاری شده که متقاضیان میتوانند با مراجعه به وبسایت، مسئولان این المپیاد را در جهت برگزاری هر چه بهتر یاری کنند.
نخستین المپیاد دانشآموزی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی اسفندماه سال ۱۳۹۴ به پیشنهاد و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان وزارت آموزشوپرورش برگزار شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.