باوجود ارزش دارویی و طعم دهندگی سیر، مصرف این گیاه به دلیل بوی تند آن آزاردهنده است. چراکه به محض افزودن سیر به مواد غذایی درحالت پخت، بوی آن تمام آشپزخانه را فرا می گیرد. اگر از تخته گوشت برای ریز کردن سیر استفاده کنید، برای زمان طولانی بوی سیر را در خود نگه می دارد. راه های زیادی برای از بین بردن بوی سیر وجود دارد، از جمله استفاده از آب لیمو.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از جام جم، چند روش از بین بردن بوی سیر از روی دست، تخته گوشت، ظروف و آشپزخانه را به شما پیشنهاد می کند.
۱) برای از بین بردن بوی سیر، دست های خود را در آب لیمو به مدت ۳ دقیقه خیس کنید و سپس با آب سرد شست و شو دهید.
۲) یک قاشق چای خوری جوش شیرین و ۲ قاشق چای خوری نمک را با کمی آب مخلوط کنید و دست های خود را به مدت ۱۰ دقیقه درون آن قرار دهید.
۳) مخلوط غلیظی از جوش شیرین و آب ولرم تهیه کنید و روی تخته گوشت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید و سپس بشویید تا بوی سیر کاملا از بین برود.
۴) افرادی که از مکمل های سیر استفاده می کنند، از بوی تند آن هنگام عرق کردن گله مند می شوند. این افراد می توانند با استفاده از تمیزکننده پوست حاوی اوکالیپتوس، جوهرنعناع یا کافور برای رفع بو اقدام کنند.
۵)موثرترین روش برای از بین بردن بوی سیر از آشپزخانه استفاده از خوش بو کننده است که بلافاصله پس از استفاده از سیر در غذا، می توانید این روش را به کار ببندید.
۶) ظروف را با مایع ظرف شویی حاوی لیمو شست و شو دهید تا بوی سیر کاملا برطرف شود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.