به گزارش بهداشت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ مطالعات انجام گرفتـه در دانشگاه هاروارد بیانگر این مطلب است که مصرف رژیم حاوی مقادیر بـــالای مغزها خطر مرگ قـلبی ناگهانی را کاهش میدهد. علاوه بر این، بســیاری از مطالعات بیان میکنـند که مصرف مقادیر زیاد این مواد (مواد حاوی اســیدهای چرب امگا ۳) خطر حمله قلبی و انسداد سرخرگها را تا ۷۰ درصـد کاهــــش میدهد.
اثرات جلوگیریکننده و درمانی گردو ثابت شده است. پژوهشگران تاکید دارند که گردو به دلیل داشتن مقادیر معتنابهی از اسیدهای چرب با چند پیوند غیراشباع چربیهای خون را بهبود میبخشد و در کاهش دیگر عوامل خطرساز درخصوص قلب و عروق نقش دارد. نتایج این تحقیق همچنین گردو را منبع مهم فیبر، منیزیم، ویتامین B و E و دیگر آنتیاکسیدانها معرفی میکند. پژوهشگران با انجام تحقیق روی ۳۶۵ داوطلب که ۱۰ تا ۲۵ درصد از کالری روزانه مورد نیاز خود را طی ۲۴ هفته از گردو بهدست میآوردند به این نتیجه رسیدند که هر چه افراد مقادیر بیشتری از گردو را در رژیم غذایی خود مصرف کنند به همان میزان کلسترول بد خون آنها کاهش پیدا میکند.
این گروه از محققین تاکید دارند که اگرچه گردو خود از منابع مهم چربی بهحساب میآید، اما در عین حال کاهشدهنده عوامل موثر در بیماریهای قلبی- عروقی است. پیش از این نتایج پژوهشهای مختلف نشان داده بود که مصرف گردو خطر ابتلا به سندروم متابولیک، مجموعهای از نشانههای ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را کاهش میدهد. گردو طبیعتی گرم داشته، تصفیهکننده خون است و سبب تحریک جریان صفرا میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.