به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقات علمی نشان داده است که سرکه سیب میتواند با خواص سلامتزای شگفتانگیزی همراه باشد که یکی از آنها، کمک به کاهش وزن شماست.
سرکه سیب و کنترل قند خون
توصیههای زیادی برای کاهش وزن وجود دارند و اضافه کردن سرکه سیب به رژیم غذایی ممکن است یکی از توصیههایی باشد که واقعاً مؤثر است. چگونه؟ بر اساس نتایج مطالعهای که در دانشگاه آریزونا انجام گرفت، برنامه کاهش وزن با استفاده از این نوع سرکه، قند خون را تنظیم میکند. نوشیدن سرکه سیب قبل از وعده های غذایی، قندخون بعد از غذا را کاهش میدهد. از طرفی، نوشیدن آن قبل از خوردن یک وعده غذایی پرکربوهیدرات، میتواند قند خون را که معمولاً پس از غذا فوران میکند، تنظیم کند. و این نه تنها برای کاهش قند خون مفید است، بلکه سلامت کلی بدن را نیز ارتقا میدهد.
سرکه سیب و گوارش
رژیمهای غذایی سالم اغلب قند خون را کنترل، و در نتیجه الگوهای غذایی ما را منظمتر میکنند. محققان براین باورند که سرکه سیب به چند روش مختلف، به تنظیم قندخون کمک میکند. استیک اسید موجود در سرکه سیب دیساکاریدها را به دام میاندازد و از ورود آنها به جریان خون جلوگیری میکنند. دی ساکاریدها آنزیمهایی هستند که نشاسته را برای گوارش تجزیه میکنند. اگر دیساکارید غذاهای کربوهیدراتدار نتوانند گوارش شوند، افزایش سریع قندخون، و به دنبال آن کاهش ناگهانی قند، بعد از غذا اتفاق نمیافتد.
سرکه سیب و احساس سیری
یکی از مکانیزم های جلوگیری از پرخوری با استفاده از این ماده، اینست که با خوردن یک وعده غذایی تا مدتها احساس سیری خواهید کرد و دیگر لازم نیست چند ساعت بعد به سراغ میان وعده های غذایی بروید. بنابر مطالعهای که در سوئد انجام گرفته، افرادی که همراه با غذا سرکه سیب مینوشند، در مقایسه با بقیه افراد، احساس سیری ماندگارتری میکنند.
سرکه سیب و کنترل اشتها
مصرف این سوپرغذا، اشتهای شما را به فست فود از بین میبرد. استیک اسید، ماده اصلی سرکه، بعنوان یک سرکوب گر طبیعی اشتها شناخته میشود و مطالعات انجام شده در انگلیس به خوبی گویای این مطلب است. کاهش قند خون اشتهای ما را به شکر زیاد میکند و در عوض، استیک اسید آن را ثابت نگه میدارد. وقتی سطح قندخون در حد مطلوب حفظ شود، اشتها به شکر و غذاهای ناسالم به حداقل میرسد. بنابراین، یکی از مکانیزم های سرکه سیب برای کاهش وزن، پیشگیری از خوردن میان وعده است.
سرکه سیب و تنظیم انسولین
به همان دلیل که در پایان غذا نان میخورید، بهتر است در ابتدای غذا هم سرکه سیب بنوشید. نتایج مطالعهای که در مجله مراقبت از دیابت و زیر نظر انجمن دیابت آمریکا به چاپ رسیده است، حاکی از آنست که مصرف این سرکه همراه با یک وعده غذایی پرکربوهیدرات، حساسیت در برابر انسولین بلافاصله بعد از غذا را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که بدنشان در برابر انسولین مقاومت نشان می دهد، بهبود می بخشد.
سرکه سیب و دیابت
با یک کیلو کاهش وزن، دیابت نوع ۲ را میتوان تا حد زیادی کنترل کرد و سرکه در این راه به شما کمک میکند. از آنجاییکه کنترل قند خون یکی از نگرانیهای اصلی در مدیریت دیابت است، این ماده می تواند برای افراد مبتلا به دیابت بسیار تأثیرگذار باشد و حساسیت در برابر انسولین را تحت تأثیر قرار دهد. اما باید بسیار محتاطانه عمل کرد. چراکه مصرف سرکه سیب، قند خون بعد از غذا را کاهش میدهد و افرادی که انسولین میزنند، باید به دقت مراقب قند خود باشند تا از واکنش های هیپوگلیسمی و کاهش ناگهانی قند خون جلوگیری کنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.