این شرکت دانش بنیان داخلی که به همت جوانان ایرانی راه اندازی شده در حوزه طراحی و ساخت تجهیزات فشار بالا در کشور مشغول فعالیت است.
این شرکت دانش بنیان در حال حاضر قادر به تولید کمپرسورهای فشار قوی است. مزیت اصلی محصولات این شرکت نسبت به محصولات با کاربرد مشابه، قیمت و هزینههای تعمیرات و نگهداری آن است. همچنین این شرکت در مرحله طراحی کمپرسورهایی تا فشار ۵ هزار بار است.
علی آرام مدیر عامل این شرکت با اشاره به مکانیزم تحریک هیدرولیکی کمپرسورهای تولیدی شرکت، گفت: مکانیزم تحریک هیدرولیکی شرکت ما همانند مکانیزم شرکتهای معتبر دنیا چون هایدروپک آمریکا و ایدرومکانیکا ایتالیا است و کمپرسورهای تولیدی شرکت نیز مطابق استانداردهای بینالمللی تولید می شود.
وی افزود: شرکت ما با تکیه بر دانش هیدرولیکی کسب شده در طول سالهای اخیر، قادر به طراحی و ساخت جکهای هیدرولیکی یککاره و دوکاره، یکطرفه و دوطرفه است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهارکرد: متخصصان شرکت با تکیه بر دانش فنی تکنولوژی فشار بالا، در حال فعالیت در حوزههایی همانند پرس ایزواستاتیک سرد و گرم، فراوری فشار بالای مواد غذایی هستند و با توجه به تجربه اندوخته شده طی سالهای اخیر، قادر به تولید جکهای فشار بالا و کورس بالا نیز می باشیم.
به گفته وی، در این شرکت کمپرسورهای نوع کلاس L، کلاس M و کلاس H تولید می شود. کمپرسور کلاس L شامل کمپرسورهای فشار بالای گازی است که پرکاربردترین کمپرسورها برای جایگاههای گاز طبیعی است. فشار خروجی این کلاس کمپرسورها از ۱۰۰ بار الی ۲۵۰ بار است. این کمپرسورها را میتوان با توجه به دبی و فشار ورودی برای کاربردهای متنوع طراحی کرد.
این فعال دانش بنیانی در ادامه عنوان کرد: کمپرسور جایگاه گاز طبیعی از دیگر محصولات شرکت ما است. این کمپرسورها در سه سطح جایگاه خانگی، جایگاه متوسط و جایگاه بزرگ تولید می شوند.
وی با بیان اینکه جک های هیدرولیکی دیگر محصول تولیدی این شرکت محسوب می شود، افزود: جکهای هیدرولیکی برای ایجاد قدرت به صورت خطی در صنعت استفاده میشود. در کاربردهای مختلف صنعتی ابعاد جک متنوع است که در بیشتر مواقع صنعتگران در انتخاب جک مد نظر خود با مشکل روبهرو می شوند. دلیل این مساله نبود دانش کافی برای طراحی این جکها بر اساس فشار و کورس مورد نظر آنها است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درباره تعداد شاغلان شرکت نیز اظهارکرد: در حال حاضر ۸ نفر در شرکت مشغول فعالیت هستند و ما نیازهای داخلی را به کمک این نیروهای جوان تامین کرده ایم. در مرحله بعدی پس از کسب استانداردهای بین المللی، نسبت به صادرات محصولات تولیدی شرکت اقدام خواهیم کرد.
وی با اشاره به کمک های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت های دانش بنیان، تصریح کرد: هنوز درخواستی برای دریافت کمک به معاونت علمی ارائه نکرده ایم. اما در صورت اقدام به صادرات محصولات، از کمک های معاونت علمی نیز بهره مند خواهیم شد.
منبع : ایرنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.