به گزارش بهداشت نیوز: عسل علاوه بر خواص غذایی و دارویی، یکی از قدیمیترین مواد طبیعی موثر و مفید برای زیبایی و شادابی پوست است.
عسل رطوبت لازم را برای پوست فراهم می کند و یکی از بهترین درمان ها برای رفع خشکی پوست است.
عسل پاککنندهای قوی است و پوست و سلولهای خشک و مرده را از بین میبرد و به علت خاصیت مرطوبکنندگی و تقویتی در ساخت کرمها و ماسکهای خانگی برای شفافیت و درخشندگی صورت کاربرد فراوان دارد.
ماسک های عسل ایجاد چسبندگی می کند و استفاده از آن صبر و حوصله می خواهد، اما همیشه به خاطر داشته باشید سالمترین ماسک های صورت، ماسکهایی هستند که در تهیه آنها از مواد طبیعی استفاده شده است و فاقد هر گونه افزودنی است.
هنگام استفاده از ماسک دقت کنید که صورت کاملا با فوم های پاک کننده تمیز شود و هیچ گونه کرم و مواد آرایشی روی صورت نباشد. بعد از پاک کردن، صورت را با آب ولرم و صابون بشویید و ماسک را به صورت دورانی با حرکات دست از اطراف بینی و لب به سمت گونهها بزنید.
پیشانی و چانه را نیز با ماسک بپوشانید، اما اطراف چشم و لب ها را خالی نگه دارید. بعد از ۱۵ دقیقه به آرامی مواد را با آب ولرم از صورت خود پاک کنید. لازم به ذکر است ترکیبات ماسک ها جنبه غذایی دارند و فسادپذیرند و باید برای مصرف فوری تهیه شوند.
* عسل و ماست
دو قاشق ماست و یک قاشق عسل را با هم مخلوط کنید و روی پوست بگذارید و بعد از ۲۰ ـ ۱۵ دقیقه شستوشو دهید. عسل علاوه بر خاصیت ضدعفونی باعث باز شدن منافذ پوست و خروج جوش های سرسیاه خواهد شد.
* سیب و عسل
سیب را بشویید و همراه پوست رنده کنید. یک قاشق عسل را روی آن بریزید، کاملا مخلوط کنید و به عنوان ماسک روی صورت بگذارید. این ماسک نیز اثر نرمکننده و ضدآکنه دارد.
* تخممرغ و عسل
در یک فنجان یک تخممرغ بشکنید و به آن نصف قاشق چایخوری عسل و یک قاشق غذاخوری شیر خشک اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط شود. این مخلوط را روی صورت و گردن بمالید و ۱۵ دقیقه دراز بکشید، سپس با آب گرم شستوشو دهید.
* موز و عسل
مخلوط موز له شده و دو قاشق عسل، ماسک بسیار مناسبی جهت پوست های خشک است. در زمستان که دست ها نیز اغلب پوسته پوسته و خشک می شوند، می توانید از این ماسک برای دستان خود استفاده کنید. همچنین اضافه کردن یک قاشق پودر جوانه گندم به این ماسک اثر آن را بیشتر خواهد کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.