به گزارش بهداشت نیوز، پوست میوههایی ازجمله سیب و هلو حاوی رنگدانههایی نظیر کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که جزو مواد مغذی تأمینکننده سلامت بدن بهشمار میروند. اما چونپوست میوهها طی فرآیند آبگیری در کارخانه معمولا حذف میشود، در آبمیوه خبری از خواص رنگدانههای موجود در پوست میوه نیست . پالپ یا گوشت میوهها سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی است، اما آبمیوه بهاندازه خود میوه فیبر ندارد. مثلا یک پیمانه آب سیبی که فاقد پالپ باشد، فیبر خیلی ناچیزی دارد.
برای یک پیمانه آب سیب به تقریبا سه تا چهار عدد سیب نیاز است و هر عدد سیب کامل حدود ۷۵/۳ گرم از فیبر مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند. یعنی سه تا چهار عدد سیب مجموعا ۱۲ تا ۱۵ گرم فیبر به بدن میرساند؛ اما این مقدار فیبر در آب سیب وجود ندارد.
وقتی فیبر و بسیاری دیگر از مواد مغذی موجود در میوهها طی فرآیند آبگیری از دست میروند، بیشتر قند میوه باقی میماند. همچنین توجه داشته باشید که آبمیوه سریعتر از خود میوه قندخون را بالا میبرد. ضمن اینکه در آبمیوههای کارخانهای از افزودنیهای شیرینکننده هم استفاده میشود. البته اینها را نگفتیم که کلا خوردن آبمیوههای طبیعی را هم کنار بگذارید، اما بدانید آبمیوه هرگز جای خود میوه را نمیگیرد!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.