دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز یکشنبه به نقل از عضو هیات علمی گروه ارتوپدی این دانشگاه گزارش داد: شکستگی های سر استخوان رادیوس اغلب نیاز به بازسازی و جایگزینی با پروتز دارد تا پایداری آرنج حاصل شود، در غیر این صورت کماکان مشکل بیمار در چرخش ساعد باقی می ماند.
دکتر امیر رضا کچویی افزود: به دلیل تحریم و قیمت بالای پروتزهای متال این محصول در کشور وجود نداشت لذا پس از مطالعات بسیار به این نتیجه رسیدیم که از تلفیق مهندسی بازسازی سه بعدی و سی تی اسکن در بالین می توان سر استخوان رادیوس را بازسازی کرد.
وی ادامه داد: در قالب این طرح با همکاری گروه مهندسان قطعات لازم تهیه و استریل و با کمک گرفتن از امکانات موجود شامل سیمان ارتوپدی پروتز آناتومیک استخوان سر رادیوس تهیه و به عنوان تکنیک عمل معرفی شد.
عضو هیات علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص مراحل طراحی و ساخت این نوع پروتز نیز گفت: کیفیت تولید داخلی پروتز آناتومیک استخوان سر رادیوس کاملا مشابه نمونه خارجی و این در حالی است که بیمارانی که در آنها این پروتز استفاده می شود به طور مداوم تحت بررسی و ویزیت قرار می گیرند.
طراحی و ساخت پروتز آناتومیک سر رادیوس با تلاش اعضای هیات علمی و گروه جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دکتر امیر رضا کچویی، دکتر محمدحسین ابراهیم زاده و با همکاری مهندس اشکان صدیق صورت گرفته است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور افزون بر ۹ هزار دانشجو و ۲۱ هزار کارمند بهداشتی و درمانی دارد.
منبع : ایرنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.