به گزارش خبرنگار گروه علمی ودانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه کلمبیا برای اولین بار موفق به ساخت بازوی رباتیکی شده اند که از خودآگاهی و درک برخوردار است و بر مبنای برداشتی که از محیط اطراف دارد خود را با آن سازگار می کند.
در حالی که بسیاری از ربات ها تنها برای انجام اموری خاص برنامه ریزی شده اند، این ربات می تواند با برنامه ریزی انجام شده برای انجام امور مختلفی به کار گرفته شود. به عنوان مثال، این ربات می تواند حرکت هایی که برای انجام یک وظیفه خاص مورد نیاز است را برنامه ریزی کرده وخود به ترتیب آنها را انجام دهد.
هوش مصنوعی این ربات به اندازه ای است که از آسیب دیدن آن در صورت انجام وظایف تازه جلوگیری می کند و البته این بدان معنا نیست که ربات مذکور می تواند خود را با هر شرایطی تطبیق دهد و فعلا توانایی های آن در این زمینه محدود است.
یکی از توانایی های جالب ربات یادشده امکان سرهم کردن قطعات مختلف تا ۱۰۰ مورد با جدا کردن ۱۰۰۰ قطعه مجزا از یکدیگر است. ربات مذکور برای انجام چنین کارهایی به ۳۵ ساعت آموزش نیاز دارد. گفتنی است که تولید این بازوی رباتیک با چاپگر سه بعدی صورت می گیرد و دقت آن در انجام امور مختلف از ۴۴ درصد به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.