به گزارش ایسنا، دکتر منصور سلطانیه، دبیر علمی پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی آلومینیوم ایران (IIAC2018) هدف از برگزاری این رویداد را ارائه آخرین دستاوردهای علمی مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی و صنعت عنوان کرد و گفت: لزوم برگزاری این کنفرانس در مقیاس بینالمللی ایجاد زمینههای سرمایهگذاری در صنعت آلومینیوم کشور بوده است.
سلطانیه افزود: از ۱۰۷ چکیده مقاله ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس ۷۴ مقاله کامل از دانشگاهها و صنایع داخلی و همچنین از مراکز تحقیقاتی خارجی چون ATIE Uno Informatica و Italtecno از ایتالیا، Hatch Ltdاز کانادا و ABB Metallurgy از سوییس پذیرفته شده است.
وی با بیان اینکه تمام مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهند شد، یادآور شد: علاوه بر آن مقالات برتر نیز در شماره اختصاصی مجله علم و مهندسی مواد دانشگاه علم وصنعت ایران (IJMSE) منتشر میشوند.
به گفته این محقق مجله علم و مهندسی مواد دانشگاه علم و صنعت در انستیتو اطلاعات علمی (ISI) پذیرفته شده است.
دبیر علمی پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی آلومینیوم ایران با بیان اینکه تولید آلومینیوم را در گرو در دسترس بودن انرژی ارزان دانست و یادآور شد: مزیت اصلی کشور در این زمینه بهرهمندی از انرژی ارزانقیمت نفت و گاز است و امیدوارم سیاستهای مسوولین کشور به جای صادرات مستقیم گاز، با بهرهبرداری حداکثری از میادین مشترک گازی، تولید برق و در نهایت تولید و صادرات آلومینیوم جایگزین شود.
به گفته وی، توجه به این زمینه اشتغال مولد در کشور، افزایش ارزش افزوده محصول صادراتی و رونق صنعت و اقتصاد کشور را در پی دارد.
به گفته وی این کنفرانس در روزهای ۴، ۵ و ۶ اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.