میان وعده های غذایی به اندازه وعده های اصلی مهم هستند. شاید شما عادت داشته باشید که میان وعده خود را با بیسکوئیت ها و شکلات ها و تنقلات غیر طبیعی پر کنید و شاید هم راه سالم را انتخاب کرده اید و از میوه جات و سبزیجات طبیعی استفاده می کنید. اگر برای سلامتی خودتان اهمیت قائل هستید کشمش را هم به رژیم روزانه خود راه دهید. خواص بسیاری در دانه های انگور نهفته است که بعد از خشک شدن زیر نور آفتاب، این خواص به قوت خود باقی می مانند و می توانند منابع خوبی برای تغذیه بدن انسان باشند. ویتامین ها، مواد معدنی، الکترولیت ها در انواع مختلف در کشمش وجود دارد. پتاسیم، منیزیم، کلسیم، ویتامین k و بسیاری منابع تغذیه ای در کشمش یافت می شود. خواص این میوه خشک می تواند به بیماری های لثه، هضم غذا، کاهش فشار خون و پیشگیری از سرطان و حتی مدیریت دیابت کمک کند. سلامت دهان و دندان با کاهش خطر بیماری های لثه، سلامت دهان و دندان چندین برابر افزایش پیدا می کند. کشمش به دلیل دارا بودن فیتو شیمیایی و ضد میکروبی از رشد سلول های سرطانی در ناحیه دهان جلوگیری می کند. اسید اولئانولی نوعی اسید است که توانایی مهار کردن باکتری های دهانی را دارا می باشد و همچنین سبب پیشگیری بیماری های لثه می شود. این اسید در کشمش یافت می شود و می تواند مانع مشکلات دهان و دندان شود در حدی که حتی می تواند در بهبودی پوسیدگی دندان نیز موثر باشد. هضم غذا کشمش به دلیل دارا بودن فیبر بالا، مشکلات گوارشی مانند یبوست و اسهال را هم به خوبی حل می کند. الیافی که در این میوه وجود دارد کمک می کند تا حرکات روده منظم تر و بهتر صورت گیرد و هضم غذا سالم انجام شود. به طور کلی تمامی میوه های خشک نسبت به میوه های تازه دارای فیبر بالاتری هستند. کشمش نیز از این قاعده مستثنی نیست و وجودش در رژیم غذایی می تواند مشکلات گوارشی را بر طرف کند. کاهش فشار خون مطالعات بسیاری که در زمینه خواص کشمش صورت گرفته است نشان می دهد کشمش به طور طبیعی می تواند فشار خون را کاهش دهد. افرادی که دارای فشار خون بالا هستند می بایست بیشتر از دیگران کشمش مصرف کنند تا روزی سه مرتبه نیز می توانند کشمش میل کنند. وجود پتاسیم و مواد مغذی دیگر، قلب را سالم نگه می دارد و مانع فشار خون و حتی سکته های مغزی می شود. پتاسیم موجود در کشمش عملکرد سلول ها و بافت ها و اندام ها را تنظیم می کند. کنترل دیابت از دیگر خواص کشمش این است که دیابت را با کمک آن می توان به راحتی تحت کنترل قرار داد. افرادی که مبتلا به دیابت نوع دو هستند با مصرف کشمش۲۳ % میزان گلوکز خونشان را بعد از صرف غذا کاهش خواهند داد. کشمش می تواند فشار خون را کاهش دهد و مانع از گسترده شدن قند خون در عروق خونی می شود. مانع بزرگ سرطان از دیگر خواص بزرگ و مهم کشمش این است که میزان بالایی آنتی اکسیدان دارد و این یعنی این که یک مبارز بسیار قوی برای سرطان شناخته شده است. آنتی اکسیدان موجود در کشمش مانع پیشرفت آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد می شود. رادیکال های آزاد معمولا عامل اصلی سلول های سرطانی هستند. با توجه به سطح بالای آنتی اکسیدان ها در کشمش دیگر خبری از آسیب های سلولی و پیشرفت سرطان نخواهد بود. به این ترتیب می توانید کشمش را یک میان وعده سالم غذایی قرار دهید تا از خواص آن نیز بهره مند شوید و دیگر نگران بیماری های سخت نیز نباشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.